2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌دونم چشه بغض داره خفم می‌کنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب همینه دیگهاون سرزندگی و تردی که تو داری اون ندارهکاش بیشتر به این رابطه فکر میکردی عزیزم

من باهاش شوخی میکنم اینا من خیلی خیلی انرژیم بالاعه بعد اون بمن میگه چته دیوانه ای مگ حالا من چکار کردم براش کل روزنو تعریف میکنم میگم رفتم فلان چیزو گرفتم باهاش میخندم اونم فقط ی لبخند میزنه بعدم گرفت خابید

خدا بهت صبر بده هرروز میخواد ایراد جدید بگیره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دلم داره میترکه خواهر ما تازه سه ماهه عقدیم 😔😔💔

یه دوست داشتم مثل شما البته هر دو سئو خورده ای بودن میگفت من حتی بدترین لباسا را میپوشم اهمیت نمیده حتی میخواس جدا بشه.

اما حالا سه تا بچه دارن میگفت کلا بعد ازدواج ولم نمیکنه میگفت اون موقع همش تو دلم میگفتم کی بشه مال من بشه ولی مجبور بودم صبر کنم الانم اینقدر گرمه که نگو

اصن اینم به درک بعد از یکماه اومده پیش من انگار بلانسبت پیش گاو اومده همینجور گرفت خابید بعدم رفت خو ...

همسر سابق منم همین بود بعد ۷ سال جدا شدم بیخود نذاشتن همون قبل عروسی جدابشم چون فامیل بودیم الکی جوونیم رفت موقعیت هام رفت تو عقدجلوی مادرشوهرم ازم خواستگاری میکردن بعد جلوی شوهرم از قیافه عروسهای دیگه تعریف میکردن که تلافی کنن انگارتقصیر من بوده کلا مریض بودن الان زنشم گفته حق داشته جدا بشه

توام خیلیییی رفتارشو تو شرایط عالی و خوبم بسنج بازم همینه یا بهانه میکنه جداشو مردی که برای هیکل اینجوری میکنه دنبال تشکیلرخانواده نیست مثل حیوونه

اون زمان برنزه مد بود میگفت برو انجام بده چاق تر شو کوفت شو گوش نمیدادم گفت فامیل بودیم کورنبودی که نمیومدی جلو شوهرت مثل سابق من مغزاشون ی جا کارمیکنه بدردت نمیخوره از ما گفتن

یه دوست داشتم مثل شما البته هر دو سئو خورده ای بودن میگفت من حتی بدترین لباسا را میپوشم اهمیت نمیده ...

کاش اینم بعد از ازدواج درست بشه من خودم خیلی گرمم واقعا اذیت میشم اینجور بخاد ادامه بده خیلی پر جنبو جوش و انرژی دارم😔