2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌دونم چشه بغض داره خفم می‌کنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 48 پست
چرا مردا اینقدر گنده میکنید برای از هیکلی که خوب نیست تعریف میکنی که فکر میکنه خبریهچرا عزتنفس نداری ...

من دوست ندارم به کسی حس بدی بدم همیشه میگ شکم دارم میگم من همینجور دوست دارم حالا من نه شکم دارم نه چیزی اینجور گفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ی ماه نباید بگی اون بیاد بمونه اشتباه کردی پیکر تراشی ام ی وقت بی عقلی نکنی بری بگو روز اول دیدی چطوری ام تازه چشات باز شده کلا سرسنگین باش تا علت رفتار و پیشنهادشو بفهمی

عوارض داشتن اینستا و نداشتن ظرفیت و جنبه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

اصن اینم به درک بعد از یکماه اومده پیش من انگار بلانسبت پیش گاو اومده همینجور گرفت خابید بعدم رفت خو ...

یعنی اصلا توی این یک ماه همو ندیدید؟ یا شب پیش هم نبودید؟ اگه حالا بهم حمله نشه باید بگم توی عقد لازم نیست شب پیش هم بمونید و اینکه اگه توی این یک ماه هیچ رابطه ی مناسب عقد نداشتید و از اول سرد بوده یع مشاوره برو ولی اگر علت این رفتارش را میدونی برطرفش کنید

یعنی اصلا توی این یک ماه همو ندیدید؟ یا شب پیش هم نبودید؟ اگه حالا بهم حمله نشه باید بگم توی عقد لاز ...

چرا همو دیدیم همیشه من میرم خونشون اون میاد یا میریم بیرون ولی خب گاهی اوقات محبت هم لازمه..

والا لختم نشدم الکی الکی نظر میده خیلی سرده من باهاش شوخی میکنم اصن اون هیچ.. انگار تازه بدشم اومد ...

الان پاشد رفت خونه ی مادرش واسه ادامه ی خواب ؟؟ چقدر نفهمه نامزدت .تقصیر خودته معلومه خیلی لیلی به لالاش میزاری که دست بالا گرفته خودشو ..محلش ندی درست میشه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

۱۵ سال

باباته که ...چند سالتونه ؟؟ آدم قحط بود آخه ..بایدم انرژی نداشته باشه نسبت به تو ..کلا سردوگرم چشیده است

ارع رفت

چندسالشه