2777
2789

بعد از یکماه اومد پیشم شب بمونه عقدیم اینم من بهش گفتم امشب بیا پیشم اومد تا ساعت دو اینا براش صحبت میکردم اینا باهاش شوخی میکردم میخندیدم ولی اون هیچ نمیدونم چرا بعدم جا انداختم گرفت خابید اصن خیلی ناراحتم من هیکلم زشت نیست همیشه دوستام میگفتن هیکلت قشنگه بعد الان بمن گفت باید ببرمت پیکر تراشی حالا خودشم ورزشکاری نیست ولی من همیشه ازش تعریف میکنم ک هیکلت خوبه فلان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا مردا اینقدر گنده میکنید برای از هیکلی که خوب نیست تعریف میکنی که فکر میکنه خبریه

چرا عزتنفس ندارید گفت بریم پیکر تراشی بگو من همجین ریسکی بابت بدنم نمیکنم همینی هستم که میبینی

اولش گفتم شاید ذهنش مشغولهولی این پیکرتراشی خیلی زشت بوداگر جدی جدی اینو بهت گفته ی فکری ب حال این ر ...

اصن اینم به درک بعد از یکماه اومده پیش من انگار بلانسبت پیش گاو اومده همینجور گرفت خابید بعدم رفت خونشون 😔😔😔😔