2777
2789
برخورد بعضیا باعث شده کلا از چادری خوشم نیاد یعنی انگار یه شکاف بوجود اومده

و من یه دوست داشتم چادری ماه بود ماه یعنی دختر مستقل با دان۵کمربند سیاه کاراته و جز نفرات اول کلاس و مهربون و با شخصیت

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چادری خوب ندیدم متاسفانه

شاید باورت نشه ولی پوشش ربطی به اخلاق ادما نداره بیشتر چادری هایی که تو می بینی مذهبی هستن نه اسلامی پوشش بیشتر ما رو جغرافیامون مشخص میکنه ولی من خودم دوس دارم چادر بپوشم ولی نمیذارن😁🤧

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم داخل محیط مدرسه که کسی چادر نمیپوشه پس مانع تحرکاتش نمیشهمحیط مدرسه خیلی موثره اگر مذهبی باشن ...

ایشون کاربر آقا هستند و تو اکثر تاپیک هاشون دنبال دختربچه محجبه و مذهبی،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دخترم مدرسه ی قرآنی میره، خیلی از بچه ها با چادر میان و میرن، راحت هم هستن و حتی می دوون

استارتر آقا هست و دنبال دختربچه های مذهبی، دیگه فکر کن یه آدم چقدر باید مریض باشه که به بچه و پوشش اونها حتی چادر هم کشش داشته باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
استارتر آقا هست و دنبال دختربچه های مذهبی، دیگه فکر کن یه آدم چقدر باید مریض باشه که به بچه و پوشش ...

ممنون. ولی من باور نمی کنم چون هیچ مدرکی وجود نداره، و اگه تهمت بزنیم تهمت خیلی بزرگی هست. در هر صورت سوالشونو جواب میدیم مهم نیست خانم هستن یا آقا.