گلابدره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 298 عنوان کسی هست دخترش مقطع ابتدایی درس بخونه و با چادر بره مدرسه 481 بازدید | 27 پست چطوره؟ سخت نیست براش؟ مانع تحرکاتش نمیشه؟ دیروز | 05:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9095 سخته ابتدایی خوب نیس کی به بچه نظر داره ششم یا هفتم خوبه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
دکترتونم_خوشگلا عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 230 خالم این مذهبی بازی ها چیه از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 7077 سخته ابتدایی خوب نیس کی به بچه نظر داره ششم یا هفتم خوبه ششم هم ابتدایی دیگه🤣
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9095 خواهر باز تویی کلم بچه خودش تصمیم می گیره تو چادر سرش کردی خوشش نیومد چی با لباس و دین اشناس کن ولی اخر خودش تصمیم می گیره پوشش اجبار نیس اختیاره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9095 ششم هم ابتدایی دیگه🤣 سال اخر هس و بزرگتر شدن بچه دوم ابتدایی با شمم قابل مقایسه نیس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
دختری_که_جک_ولش_کرد عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 9590 صبحت بخیر عزیزمندیدم دانش آموز ابتدایی با چادر بره مدرسه🤍 ❤️🤍PEGAH🤍❤️
27_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1708 دختر منم شیش سالشه خیلی چادر دوست داره پنج سالش بود اصرار که چادر میخوام من خودم مانتویی هستم اون دلش میخواد اینجور بپوشه منم منعش نمیکنم براش خریدم الان راحته با چادر .از اینا بخر که استین داره اصلا هم اذیت نمیشه.بچه های الان قدرت خدا انگار ذاتی دنبال دین میرن برا منکه عجیبه این اخلاقش با اینکه من اصلا اینجور نبود پوششم
گلابدره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 298 دختر منم شیش سالشه خیلی چادر دوست داره پنج سالش بود اصرار که چادر میخوام من خودم مانتویی هستم اون دل ... عزیز دلم موفق باشه مرسی از پیشنهادت گلم
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 17418 دختر منم شیش سالشه خیلی چادر دوست داره پنج سالش بود اصرار که چادر میخوام من خودم مانتویی هستم اون دل ... منم بچگی عاشق چادر و کفش تق تقی بودم ولی الان متنفرم
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9095 منم بچگی عاشق چادر و کفش تق تقی بودم ولی الان متنفرم میدونی من تازه فهمیدم انسان از چیزی منع شه یرا به دست اوردنش حریص تر میشه مسئله ما این بود😁😅 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
27_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1708 منم بچگی عاشق چادر و کفش تق تقی بودم ولی الان متنفرم شما حتما دور و برت دیدی خوشت میومد .دختر من کلا عاشق چادره عاشق مسجده نمیگه ببرم پا رک میگه ببرم مسجد نماز بخون با کلی اصرار و بهونه گیری که منو ببرید کربلا عاشق کربلاس
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 17418 میدونی من تازه فهمیدم انسان از چیزی منع شه یرا به دست اوردنش حریص تر میشه مسئله ما این بود😁😅 برخورد بعضیا باعث شده کلا از چادری خوشم نیاد یعنی انگار یه شکاف بوجود اومده