2777
2789

سخته ابتدایی خوب نیس کی به بچه نظر داره ششم یا هفتم خوبه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر باز تویی کلم بچه خودش تصمیم می گیره تو چادر سرش کردی خوشش نیومد چی با لباس و دین اشناس کن ولی اخر خودش تصمیم می گیره پوشش اجبار نیس اختیاره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ششم هم ابتدایی دیگه🤣

سال اخر هس و بزرگتر شدن بچه دوم ابتدایی با شمم قابل مقایسه نیس

دختر منم شیش سالشه خیلی چادر دوست داره پنج سالش بود اصرار که چادر میخوام من خودم مانتویی هستم اون دلش میخواد اینجور بپوشه منم منعش نمیکنم براش خریدم الان راحته با چادر .از اینا بخر که استین داره اصلا هم اذیت نمیشه.بچه های الان قدرت خدا انگار ذاتی دنبال دین میرن برا منکه عجیبه این اخلاقش با اینکه من اصلا اینجور نبود پوششم

منم بچگی عاشق چادر و کفش تق تقی بودم ولی الان متنفرم

میدونی من تازه فهمیدم انسان از چیزی منع شه یرا به دست اوردنش حریص تر میشه مسئله ما این بود😁😅

منم بچگی عاشق چادر و کفش تق تقی بودم ولی الان متنفرم

شما حتما دور و برت دیدی خوشت میومد .دختر من کلا عاشق چادره عاشق مسجده نمیگه ببرم پا رک میگه ببرم مسجد نماز بخون با کلی اصرار و بهونه گیری که منو ببرید کربلا عاشق کربلاس