2777
2789
عنوان

گلودرد شدید و ورم گلو رو چجوری خوب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اگر لوزه باشه بعد این همه تایم دکتر تشخیص نمیده؟چجوریه علائمش؟نفس به زور میکشم بخدا

نشاسته را اب قاطی کن خوب هم بزن گلاب کمی زردچوبه وکمی شکر بزن بذار روگاز مثل فرنی شد بردار سردتر شد عسل بزن روزی سه چهارمرتبه ولرم بخور تا وقتی خوب بشی

بزای گوش درد سیر راداخل پنبه بذار بذار جلوگوشت

گوشتم گرم کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شیمیایی نیسنت همون چهار تخمه از داروخانه بگیر سریع خوبت میکنه گوش کن دختر خوب

آهاا

باشه گل میرم میخرم حتما

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

وای نگو که مردم از گلو درد الان یک ماهه نه خوب میشه نه میمیرم واقعا خسته شدم خواب راحت حروم شده بهم ...

منم دقیقا همینم

نشاسته را اب قاطی کن خوب هم بزن گلاب کمی زردچوبه وکمی شکر بزن بذار روگاز مثل فرنی شد بردار سردتر شد ...

ولی دکتر بهم گفت گلاب خودش باعث عفونت میشه یعنی اشتباه گفته؟؟

درست میکنم عزیز مرسی ازت

اخه داروهای شیمیایی هیچ تاثیری نداشتن تازه هی شدید تر میشه درد دو روز خوب میشه بعد دوروز باز بدتر از ...

شاید تو هم اوریون گرفتی

آخه گفتی تورم گلو

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

وای نگو که مردم از گلو درد الان یک ماهه نه خوب میشه نه میمیرم واقعا خسته شدم خواب راحت حروم شده بهم ...

نشاسته بخورید خیلی خوبه بعد یک روز مصرف تاثیرشومی بینید

تا وقتی خوب بشین کامل ادامه بدین

روزی سه چهارمرتبه

البته اگر دیابت ندارین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شاید تو هم اوریون گرفتی آخه گفتی تورم گلو

اوریون چجوریه؟

اره گلوم شدید تورم داره