2777
2789
عنوان

حرز یک سال نماز مهم

45 بازدید | 8 پست

🔴🔵 «حرز» یکسال...!

🟢 آیت الله سید محمد کشمیری ره:

این نماز از نمازهای تجربه شده است برای برآورده کردن حاجت های مهم و دفع شرور و بلاها.

🎙شیخ حسین هِمدَر عاملی ره:

سید مرتضی کشمیری قدسسره به من دستور میداد این نماز را در کاغذ بنویسم و بین مؤمنان پخش کنم.

🎙شیخ غلامرضا النادب ره:

در سالی که وهابیون به کربلا حمله کردند، چون این نماز را خوانده بودم، به خانه های اطراف من وارد شدند، ولی به خانه من وارد نشدند.

🎙حجتالاسلام سید محمد رضی رضوی ره:

این نماز را این قدر مهم میدانم که از نظر اهمیت برای من با نمازهای واجب روزانه مساوی و برابر است و هر سال برادران دینی خود را به خواندن این نماز تشویق میکنم.

از وقتی که این نماز را شناختهام، تا الان آن نماز را ترک نکردم؛ به جز یک سال که توفیق پیدا نکردم آن نماز بخوانم و آن سال در ترس و اضطراب بودم که مبادا ما خطری متوجه ما بشود و اتفاق بدی رُخ دهد.

🖌شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی قدسسره:

نماز جمادی الآخره (جمادیالثانی) را برای حفظ «نَفسْ»، در آن ماه، که در هر رکعتی بعد از[سوره] حمد، ٢۵ سوره دارد، ترک نشود.

📚نسیم های گرهگُشا، ج ١، ص ٣٨٢ و ٣٨۴.

نکات:

🔸در صورت امکان بعد از نماز، برای سلامتی خود و خانواده در سال آینده صدقه متناسب داده شود.

🔹دستور خواندن نماز، در کتاب «مفاتیحالجنان» اعمال ماه جمادیالآخرة نقل شده است.

🌹با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.

#امام_زمان #اعمال_منتظران

✅ برای ظهور دنبال کنید ➖👇👇

@baraye_zohor

بعدحمد۲۵ تاتوحید؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم

نحوه خواندن نماز ماه جمادیالثانی:

در اين ماه در هر وقت كه خواهد، چهار رکعت (دو نماز دو رکعتی) بخواند:

در رکعت اول سوره «حمد» و «آیت الکرسی»، یکبار و سوره «انا انزلناه» بیست و پنج بار؛

در رکعت دوم سوره «حمد» و سوره «الهاکم التکاثر» یکبار، سوره «قل هو الله احد» بیست و پنج بار؛

در رکعت سوم سوره «حمد» و سوره «قل یا ایها الکافرون» یکبار، سوره «قل اعوذ برب الفلق» بیست و پنج بار؛

و در رکعت چهارم سوره «حمد» و سوره «اذا جاء نصر الله و الفتح» یک بار و سوره «قل اعوذ برب الناس» بیست و پنج بار؛

بعد از سلام(رکعت چهارم) هفتاد بار «تسبیحات اربعه»، هفتاد بار «صلوات»، سه بار« اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات»؛

سپس به سجده برو و در سجده سه بار بگو «یا حی یا قیوم یا ذا الجلال و الاکرام یا الله یا رحمان یا رحیم یا ارحم الراحمین».

بعدحمد۲۵ تاتوحید؟

در رکعت اول سوره «حمد» و «آیت الکرسی»، یکبار و سوره «انا انزلناه» بیست و پنج بار؛

در رکعت دوم سوره «حمد» و سوره «الهاکم التکاثر» یکبار، سوره «قل هو الله احد» بیست و پنج بار؛

در رکعت سوم سوره «حمد» و سوره «قل یا ایها الکافرون» یکبار، سوره «قل اعوذ برب الفلق» بیست و پنج بار؛

و در رکعت چهارم سوره «حمد» و سوره «اذا جاء نصر الله و الفتح» یک بار و سوره «قل اعوذ برب الناس» بیست و پنج بار؛

بعد از سلام(رکعت چهارم) هفتاد بار «تسبیحات اربعه»، هفتاد بار «صلوات»، سه بار« اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات»؛

سپس به سجده برو و در سجده سه بار بگو «یا حی یا قیوم یا ذا الجلال و الاکرام یا الله یا رحمان یا رحیم یا ارحم الراحمین».

خب دقیق بگو نمازش رو چطوری بخونیم