2777
2789
عنوان

برای زنداداشم خیلی احترام قایلم ولی اون یه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست
بنظرم باهاش تو بحثای این مدلیش شرکت نکنید،یه زن دایی داشتم همون اوایل میخواست از این حرکتا بزنه دایی ...

مسیله اینه که برادرم این چیزها رو نمیدونه

وگرنه داداشم من هم خانواده و روابطش براش مهمه

ولی این دمش چیده نمیشه

دمشون چجوری برید😂😂😂

من بچه بودم اونموقع فقط یادمه دوتا زن داییم افتاده بودن پای هم از این حرکتا میزدن،بیشترشم تقصیر زن خودش بوده ولی زن دایی قبلیم بیشتر دعوا شدو دادو بیداد کرد سرش،زن داییم اوایل خیلی عجوزه بود😂هنوزم هستا ولی کمتر🤣

پشت من خدا بوده همیشه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسیله اینه که برادرم این چیزها رو نمیدونهوگرنه داداشم من هم خانواده و روابطش براش مهمهولی این دمش چی ...

شما تو این مسائل که بخواید به داداشتون انتقال بدین دخالت نکنید بنظرم درست نیست فقط مواظب ارتباط خودتون باشید

شما تو این مسائل که بخواید به داداشتون انتقال بدین دخالت نکنید بنظرم درست نیست فقط مواظب ارتباط خودت ...

نه اصلا این کارو نمیکنم

اصلا

برادرم و زندگی مشترکش برام مهمه

منمثل زندا اشم نیستم که منو زندگی مشترکم بداش مهم نبودم

متاسفانه فتنه اس

ماهم یکیشو داریم از تمام خط ها بلاکش کردیم میره با خط بچهاش استوری میزاره یا با خط داداشم خطاب به ما!! همش دنبال دعواس هر چی فاصله میگیریم ول کن نیست من که خسته شدم!!!

متاسفانه فتنه اس ماهم یکیشو داریم از تمام خط ها بلاکش کردیم میره با خط بچهاش استوری میزاره یا با خط ...

وای من زن داییام یکی از یکی عجوزه ترن😑اصلا من میگم هیکی اینجوری نیست

دو به هم زنه واقعا اصلا از کسی چیزی نگو

من یه سری پیش یه دوستم غیبت اون یکی و کردم که اره فلانی خودشو سر میدونه و باهام رقابت داره ازین حرفا عاقا بعد چندددد سال رفتیم دورهمی زنونه اونم بردم کسیو نمیشناخت اصلا نامرد برگشت گفت این همون دوستته که میگفتی با من رقابت داره من گفتم نهههه یادم نمیاد باز گفت چرا دیگه همون که گفتی همش میگه جهیزیه من از همه بهتره یعنی ابروم رفت پیش اون یکی اخر وقتی کسی حواسش نبود ابرو بالا انداختم یعنی ادامه نده نامرد دو به هم زن ابرومو برد بعدش اون یکی هم از من گلایه کرد و همه طرف اونو گرفتن کلی ضایع شدم

ادم دو به هم زن همیشه دو به هم زنه دقیقا بعد یک ماه شوهرش هرچی غیبت کرده بود پشت شوهرمن رو به شوهرم گفت دوباره شوهرشم گفته داداش این حسوده میخواد بین منو تورو بهم بزنه میبینه از دوستام فقط تو موندی میخواد کرم بریزه

الان این زنداداش شما کرم تو وجودشه کلا ازش دوری کن عین من

حالا چرا اینقدر تو خانوادتون همه پشت همدیگه بد میگن؟؟؟

ببین ما اینجوری نیستیم

۳ تا خواهرو میگم

منو خواهرام

نمیدونم چرا زنداداشم اینجورین

حالا جالبه همش دم از مدهب و پاکی میزنن

من و خواهرام

با شوهرامون

تا حالا نشده جنگی راه بندازیم تو خونواده پدریمون

ببین ما اینجوری نیستیم۳ تا خواهرو میگممنو خواهرامنمیدونم چرا زنداداشم اینجورینحالا جالبه همش دم از م ...

منظورم مثلاً مادر شوهرت بود عزیزم

چرا مادرشوهر باید یه کاره بیاد جلو زن داداش تو چیزی بگه اخه؟؟؟

به نظرم بیشتر بی خردی و بی عقلی از مادر شوهرت بوده