2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 13106 بازدید | 297 پست
نیاز جنسی و محبتی رو چیکار کنم.فک میکنید با طلاق دست از سرم برمیداره هروز باید بخاطر دخترم ک اواره م ...

ببین دخترت باید خودش تصمیم بگیره پدرشو ببینه یا نه

بعد هم چه نیاز جنسی و محبت به همچین آدمی میتونی داشته باشی آخه🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا این چه حرفیه بیا من صد نفر نشونت بدم که اصلا اهل نماز و ... نیستن و ببین چقدر خوشبختن که شما ت ...

باشه

ولی کفر گفتن هم خوب نیس خدارو خوش نمیاد

زندگی شون خوبه ک چی؟تو تو زندگیشونی؟ حالا واقعا خوب هم باشع اینا موندگارع؟واسع کی مونده ک واسه اونا بمونه

نمیخوام تعلیق شم.ازاینک تو ی ساعت مشخص کلمات عربیو تکرار کنمو دولا راست بشم خوشم نمیاد

ببین الان دارن اذان میگن ی امتحانی کن ببین چطوره نخواستی انجام نده

شما میری دکتر بهت میگن فلان قرص و دارو رو فلان ساعت بخور

اونجا نمیگی چرا فلان ساعت و چرا اون موقع

اونوقت حرف خدااندازه ی اون دکتر برات ارزش نداره

هیچی نماز نمیشه

بهت قول میدم

آره اگر نمی گفتی نماز میخونه میشد یه مرد باکلاس و جنتلمن و روشنفکر امان از جاهلیت مدرن

اینجا یک عده چنان با خدا و دین خدا مشکل دارند که اگر اسمی از نماز و روزه ،حجاب و حلال و حرام بیاری چنان بهت حمله میکنند که زمان پیامبر جاهلین این کار رو نمیکردند این دشمنی ها با اسلام از اول بوده و هست ولی نمیدونم چرا درس عبرت نمیگیرن و نمیبینن که الان چه کسی پیروز هست البته چیز عجیبی نیست شیطان همیشه تمام تلاشش رو برای گمراهی آدمها انجام میده

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ببین دخترت باید خودش تصمیم بگیره پدرشو ببینه یا نه بعد هم چه نیاز جنسی و محبت به همچین آدمی میتونی د ...

ب این ادم ن.خودم نیاز جنسیمو بعد طلاق چیکار کنم.گرم نیستما اتفاقن از رابطه ام متنفرم ولی خب ادمم دیگ.اونجوریم مجبورم برم تو رابطه با ادمای بدرد نخور ک زیگیلو ایدز دارن

باشه ولی کفر گفتن هم خوب نیس خدارو خوش نمیاد زندگی شون خوبه ک چی؟تو تو زندگیشونی؟ حالا واقعا خوب هم ...

مگه بحث موندگار بودن و نبودنه ؟؟؟

چرا سفسطه میکنی عزیزم؟

اینکه کسی نماز بخونه یا نه ربطی به اینکه خوشبخت باشه یا نه نداره و اینکه شما بگی چون نماز نمیخونی اینجوری شده زندگیت واقعا اشتباهه

ب این ادم ن.خودم نیاز جنسیمو بعد طلاق چیکار کنم.گرم نیستما اتفاقن از رابطه ام متنفرم ولی خب ادمم دیگ ...

الا کلا دغدغه عه تو اینه؟ اگ اینه ک برو طلاق بگیر

فردا روز از کجا معلوم خواستگار برات پیدا نشد ؟ یکی ک واقعا بخوادت و تو و دخترت رو با هم

ب این ادم ن.خودم نیاز جنسیمو بعد طلاق چیکار کنم.گرم نیستما اتفاقن از رابطه ام متنفرم ولی خب ادمم دیگ ...

از کجا میدونی همسرت نداره؟؟؟

ضمنا این مدل طرز فکرت هم اشتباهه که تو همچین رابطه سمی بمونی فقط به این علت