2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 297 پست
نه خانوادت پشتت نیستن؟آخه پدری ک یکسره در حال خیانته...همون بهتر ک نباشهمطمئن باش یجایی تقاص پس میده ...

خانوادم میگن بچشو بده بهش ما نمیتونیم بچه اونو نگه داریم فردا روز ی چیز بشه بره شکایت کنه یا ما بچه اونو نگه داریم اون راحتره بره دنبال گثافت کاریاش حقم دارن.ولی من چطوری ی دختر بچه بیگناهو بدم دست اون حروم زاده ای ک ب خواهر زاده خودش رحم نکرد.

وااااا بعد همسر خواهرت چی شد؟؟؟

نمیدونم فک کنم میدونه خواهرم هرز میپره چون سال ۹۷ یبار میگفت میخوان طلاق بگیرن نگرفتن

خبر نداره با شوهر منم بود با همسایه روبروییشم بوده آمارشو دارم

۳تا بچه داره بخاطر بجه هاش پیگیر نشدم واگذار کردم ب خدا

چندسال پیش حالم انقدر بد بود دلم میخواست برم خونشو آتیش بزنم گفتم چ فایده

ک قاتل بشم 😔بچه هاش ک گناهی ندارن

ولش کردم ب مامانم گفتم اسمشو جلوم نیاره

یکی دوماه قبل دوستم گفت تو چجوری صبر کردی انتقام نگرفتی گفتم چجوری بگیرم ممکنه ی بیگناه تلف بشه

سپردم ب خدا و صبر کردم

انگار دیگ وجود نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خودت بیا ینی چی چون حامی نداری و پول نداری باید روانتم نابود کنی من هیچوقت هیچوقت کسیو ب طلاق تشوی ...

پول نمیده کلاس نمیزاره برم جاییو نداریم بریم با دخترمـ.صبا ب چ انگیزه ای بیدارشم.

خانوادم میگن بچشو بده بهش ما نمیتونیم بچه اونو نگه داریم فردا روز ی چیز بشه بره شکایت کنه یا ما بچه ...

خانوادت حالا یه چیزی میگن

اگه با بچت بری مگه بیرونت میکنن؟؟؟

نهایتا دو روز غر میزنن بعد کنار میان دیگه

خودت هم سر کار برو و یه مقدار از خرج خودتون رو در بیار

کم کم زندگیت رو روال میوفته شک نکن

نماز بخون خیلی تاثیر داره ت همه چی تو زندگی ت حال و هوات همه چی.. امتحان کن پشیمون نمیشی من وقتی نما ...

نمیخوام تعلیق شم.ازاینک تو ی ساعت مشخص کلمات عربیو تکرار کنمو دولا راست بشم خوشم نمیاد

نمیدونم فک کنم میدونه خواهرم هرز میپره چون سال ۹۷ یبار میگفت میخوان طلاق بگیرن نگرفتن خبر نداره با ش ...

اخی چقدر سخته اینطوری

واقعا ناراحت شدم عزیزم

امیدوارم زندگیت هر روز بهتر از روز قبل بشه

خانوادت حالا یه چیزی میگن اگه با بچت بری مگه بیرونت میکنن؟؟؟نهایتا دو روز غر میزنن بعد کنار میان دیگ ...

نیاز جنسی و محبتی رو چیکار کنم.فک میکنید با طلاق دست از سرم برمیداره هروز باید بخاطر دخترم ک اواره میشه دعوا باشه من نمیخوام بچم هیچ وقت باباشو دیگ ببینه

چقد ناراحت شدم امشب

پای حداقلش این شد ک فهمیدم خوشبختیمو جار نزنم

ن بخاطر اینکه چشم نخورم و اینا

بخاطر اینکه ممکنه دل چندین نفرو بسوزونم و اه بکشن

مثل اینکه زندگیا مثل هم نیستن

هی چی بگم بهت پس الکی نیس خدا این شرایط رو قرار داده واست

چون نماز نمیخونم باید تو جهنم باشم🙄 دست بردارید ازین حرفا بابا یسری ادما حتی خدارم قبول ندارن.تو نازو نعمت زندگی میکنن