2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 17292 بازدید | 297 پست
بعد تازه میگه همسرم به من پول نمیداد برای لباس و ... ولی خودش همیشه مدل به مدل لباس میپوشید خب این خ ...

استارترم نگفته مثلن میلیون میلیون پول میده برم ب خودم برسم فقط ازین گفته ک شیکه هروز حمومه ادکلن میزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلن دلم نمیخواد بهم جذب بشه ازش متنفرم.من شوهرمو تو خونه با خواهر زاده خودش گرفتم

تاپیک هاتو خوندم

خودتو از این زندگی ازاد کن

چرا موندی باهاش

میگی ی بچه 5ساله داری

اون بچه پدر میخاد درست ولی بیشتر از پدر ارامش میخاد

با موندن کنار این ادم داری هم خودتو از بین میبری هم ایندت ی بچه رو خراب میکنی

استارترم نگفته مثلن میلیون میلیون پول میده برم ب خودم برسم فقط ازین گفته ک شیکه هروز حمومه ادکلن میز ...

عزیزم قطعا هر آدم عاقلی ببینه همسرش براش هزینه نمیکنه ولی برای خودش هزینه میکنه هیچوقت نمیاد از همسرش تعریف کنه

استارترم نگفته مثلن میلیون میلیون پول میده برم ب خودم برسم فقط ازین گفته ک شیکه هروز حمومه ادکلن میز ...

ببین تو مشکلت چیز دیگه ایه

من بگم شوهرم خیانت میکنه مشکل شما حل میشه

بهت حق میدم بخاطر شوهرت بد بین شده باشی ولی با گیر دادن ب این و اون مشکلت حل نمیشه

بلند شو ی کاری برا زندگیت بکن

ببین تو مشکلت چیز دیگه ایهمن بگم شوهرم خیانت میکنه مشکل شما حل میشه بهت حق میدم بخاطر شوهرت بد بین ش ...

دقیقا موافقم

به جای اینکه فکر زندگی خودش باشه و سعی کنه این سم رو از زندگیش بیرون بیاره میخواد خودشو قانع کنه که همه همینن تا حال روحیش بهتر بشه

ببین تو مشکلت چیز دیگه ایهمن بگم شوهرم خیانت میکنه مشکل شما حل میشه بهت حق میدم بخاطر شوهرت بد بین ش ...

من نظرمو دادم همین حس شمشی هم هستم.فقط خواستم نظرمو بگم حالا خوب یا بد

چی کشیدی دختر 💔ایشالا روز های بهتری در انتظارت باشه ❤️

عزیزم ❤️من حال اون کاربر میفهمم منم چند سال پر از خشم بودم ولی خدا کمکم کرد تحمل کنم واگذارشون کردم بخدا

شوهر سابقم سرطان گرفته

خواهرم مامانم خبر اورده ک ۳بار بچه سقط کرده و هی اذیت و کورتاژ

خدا خودش غیرت داره ظالم هارو بهش واگذار کنی بدون اینکه دستت آلوده بشه خودش تقاص همچی ازشون میگیره

منم این مرحله رو گذروندم شبهایی ک پر خشم و درد بودم تا صبح نمیتونستم بخوابم ولی گذشت اونها برام مردن دیگ ارزشی ندارن

آزاد شدم از فکر انتقام و افسوس و اینهمه چرا گفتن

ممنون قشنگم مرسی از دعای خیرت🌹❤️