2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8253 بازدید | 295 پست

[QUOTE=403353813]چندماه طول کشید تا وضعیت خوب بشه؟[/QUO

برا من تقریبا زود اوکی شدن 3یا 4ماهگی دیگه قبول کرد

حتی الان ی وقتا میگم بریم نی نی رو بندازیم میگه ن گناه داره

و باهاش بازی میکنه و مراقبشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقن همه مث همن یسر ب دادگاه بزنید

ب داداگاه کاری ندارم:) همین اطراف خودمون هست دختره چهار سال ت یک اتاق خونه مادر شوهرش زندگی کرد با اینکه خانواده شوهر میلیاردر بودن بعد شوهرش با هرزه شهر بهش خیانت کرد ی دخترم دارن تازه عقد کردن خدا بهتر میدونه مال همینه یا ن تازه هم در اومد ک دو تا خونه ت همین شهر داشته و رو نکرده ب اضافه چندتا خونه دیگ ت شهرای دیگ ...

من ک میگم اصلا ازدواج الکیه آخرش آدم خودش میمونه و خودش حتی اگ بهترین مرد دنیا شوهرش باشه

با اینک پدرو برادرای خودم اهل هیچی نیستن پدر خودم با 56سال سن تا حالا ب مامانم خیانت نکرده ولی ب هیچ ...

تاپیکاتو دیدم حق داری منم خیانت دیدم و جدا شدم

البته اون خ خیانت میکرد حتی ب دخترعمه ام ک متاهل بود هم اویزون شده بود

ولی دلم گرفت یاد اون روزای خودم افتادم

میفهممت خشم داری و حق داری

ببین بخاطر خودت سعی کن شستشو هارو کم کنی واقعا لازم نیست شوینده زیاد ضررداره پوست زودتر چروک میشه

با رفتاردرمانی شناختی خوب میشه پیش ی دکتر خوب برو کارشو بلد باشه

ب کارای شوهرت فکر نکن روش بهت بیشتر باز میشه اگ تغییر کنی ممکنه شوهرت هم عوض بشه بهت جذب بشه

خیلی بدجنسی خیلیییی بدجنسی

اره بدجنسم.چون وقتی لباس نداشتم بپوشم شوهرم با چن دست لباس جدید میومد تو خونه ک استایل کنه برا هرزه ای ک باهاش قرار داشت.اره بدجنسم وقتی ی بادی اسپلش نداشتم بزنم ب بدنم شوهرم ده تا ادکلن گرون قیمت واس خودش میخرید ک بزنه ب بدنش.اره بدجنسم ک شوهرم هر وقت با جینداها قرار داش تو حموم از پودر مو بر استفاده میکرد.ب منی ک پول ی اصلاح ساده رو نمیداد.ب منی ک شبا تا صب تنها میخوابیدم و از ترسو ناراحتی چندبار بیدار میشدم و پنیک میشدم ولی شوهرم شب تا صب تو بغل ی هرزه اشغالی بود ک میدونس شوهرم زن داره.ک هر وقت میرفت حموم غسل میکرد درصورتی ک با من نخوابیده بود ب قرص و کاندومایی ک تو جیبش پیدا میکردم درصورتی ک با من رابطع نداش بازم بگم.مردا همینن پز دادن نداره

اره بدجنسم.چون وقتی لباس نداشتم بپوشم شوهرم با چن دست لباس جدید میومد تو خونه ک استایل کنه برا هرزه ...

متاسفم که اینا رو تجربه کردی

ولی دلیل نمیشه همه مثل شما باشه زندگیشون عزیزم یا حتی اگه از این جونور جدا بشی و با کس دیگه ازدواج کنی اونم همینطور باشه

مثل این میمونه که تو اخبار بخونی به پدر بچشو کشته بعد بگی همه پدرها همینن و مهربونی ندارن و ... به نظرت منطقیه؟؟؟