2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 17292 بازدید | 297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مریضم همین شماها نیستین هروز تو سایت مینالید شوهرم خیانت کرده از ده تا تاپیک نه تاش خیانته چرا گا ...

ن من مجردم ت رابطه هم نیستم همه مردا هم مثل هم نیستن😂 اگ بخوام روزی ازدواج کنم با شناخت کامل ازدواج میکنمممم

عزیزم بچهام ۳ سال فرقشونه مدام بزرگه کوچیکه رو اذیت میکنه وبچه کوچیکم ۴ ماهشه ...شما چطور این شرایطو ...

اوایل منم این چالشو داشتم

چون توجه ها ب یکباره از بزرگه گرفته شد

ولی بعدش سعی کردم دوباره مثل قبل باهاش رفتار کنم

ینی اینکه جیزی تو زندگی عوض نشده

و بیشتر وقت گذاشتم براش

نمیگم اسون بود اتفاقا خیلیم سخت بود

ولی شد دیگه

تا کوچیکه میخابید با بزرگه وقت میگذروندم باهم بازی میکردیم براش قصه میگفتم و...

ی مدت ک گذشت این حس درش ایجاد شد ک چیزی تغییر نکرده و همه جیز مثل قبله

بعدش عاشق خواهرش شد و الان دیگه خبری از حسادت نیس

خب پس شوهر خودت چرا میزنه ادکلن و خوشبو و خوش هیکله و خوشتیپ؟صد درصد خیانت میکنه بهت

ارع دیگ یکی از مهم ترین نشانهای خیانت مردا همینه.درصورتی ک وقتی با من بود مث گدا سرکوچه میگشت

حرفتو متوجه شدم ولی سعی کن قشنگی های دنیا رو ببینی با این نگاهی ک داری زندگی سختتر میگذره

با اینک پدرو برادرای خودم اهل هیچی نیستن پدر خودم با 56سال سن تا حالا ب مامانم خیانت نکرده ولی ب هیچ مردی اعتماد ندارم

ارع دیگ یکی از مهم ترین نشانهای خیانت مردا همینه.درصورتی ک وقتی با من بود مث گدا سرکوچه میگشت

درست میگی بیشتر مردا خیانت کارن واقعا ولی خب با دوخط تایپی ک اسی کرد نمیشه قطعی گف شوهرش خیانت میکنه عزیزم دیگ هر کی و ذاتش دیگ ذات خیلی مهمه....

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

والا منم خیلییی به خودم میرسم با اینکه خیلی وقته ازدواج کردم

یعنی خیانت میکنم؟؟؟

آخه این چه طرز فکر یه🤦