2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 297 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر ساده ای خواهر مگه هرکی نماز میخونه همه کاراش خوبه بپا با این کارا گولت نزنه

عزیز

شوهر من امتحانشو پس داده

بعد 8سال دیگه میشناسمش

همه ی این جنجال ها فقط ب خاطر اینه ک گفتم اهل نمازه

اگه نمیگفتم الان اینقد اما و اکر نداش

پس نتیجع میگیریم مرد چیه ک بخوایپزشو بدی

ایشون حس خوبی نسبت به همسرش داره و اون رو به اشتراک گذاشته

ویژگی هایی هم که گفته به نظر من خیلی خوبه

دلیل نداره الکی بترسونیش یا براش مشکل بتراشی که دخترجان

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عزیززدلممم..پایدار باشیدددد....ببه حرف چندتا حسود اینجا توجه نکن.... دوستان عزیز نی نی سایتی..خیانت به ذاته...کسی ک ذاتش خراب باشه خیانت میکنه.ربطی به ادکلن و شیک گشتن نداره......این چ منطق مسخره ایه که چون شیک میپوشه و به خودش میرسه یعنی اهل خیانته؟؟؟؟اتفاقا یعنی دل زندس..افسرده نیست..به خودش و ظاهرش و پرستیژش اهمیت میده...به همسرش اهمیت میده......حالا انگار تاحالا مردایی ک با یه مشت ریش و پشم و دندون خراب و لباس گهی خیانت میکنن ندیدیم

شماها سرتو مث کبک بکنید زیر برفه.من زبونم تنده حرفام حقیقته تلخ میاد براتون

عزیزم ت درست بگی یا نگی چ فرقی داره جز اینکه الان ذهنیت این خانم بهمبریزی ؟ از همسرش نزدیکتری بهش؟زنا حس قوی دارن بو ببرن شوهر خیانت میکنع تمومه پس واقعا همه مث هم نیستن الان با این حرفات فقط داری اسس و ناراحت میکنی

عزیز شوهر من امتحانشو پس داده بعد 8سال دیگه میشناسمش همه ی این جنجال ها فقط ب خاطر اینه ک گفتم اهل ن ...

آره اگر نمی گفتی نماز میخونه میشد یه مرد باکلاس و جنتلمن و روشنفکر

امان از جاهلیت مدرن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم از سادگی یسری زنا مث شما ک ذوق میکنید شوهرم شیکه.همش حمومه ادکلن میزنه بهم میخوره.حالا چون نماز ...

چون شما کسی رو دیدین که عطرو ادکلن میزده و خیانت کرده فکرمیکنین دیگه هرکس به خودش برسه خیانت میکنه. اینا الگوی ذهنی شماست. نمیگم کسی که به خودش میرسه امکان نداره خیانت کنه ولی چون شما نمیتونین به این مدل آدما اعتماد کنین چون ازشون خیانت دیدین بخاطر همین از دیدن اینکه کسی بتونه ازین چیزا لذت ببره وشما نتونینن ناراحتین. پس این حسادته نا خودآگاهه و حتی خودتونم نمیدونین دارین حسادت میکنین. امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشین اینو گفتم که بگم درکت میکنم🖤

استارتر جان همین که خودت حس خوبی به همسرت داری یعنی زندگیه خوب و همسر خوبی داری

از مفید بودنش به نماز هم شخصا کیف کردم و خوشحال شدم

عزیزم تاپیکت رو قفل کن چون لازم نیست خوشبختیت رو به دیگران اثبات کنی