2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 297 پست

از اینکه همیشه خوشبوهه و بهداشت فردی رعایت میکنه برات خوشحالم دوست عزیز.

ولی هیچ وقت هیچوقت ملاک خوب بودن یه شخص رو اهل نماز و روزه بودن ندونید. طبق تجربه وچیزایی ک اطرافم دیدم کم نبودن آدمای اهل نماز و روزه که حتی به محارم اطرافشون چشم بد داشتن به دختر بچه نگاه جن...ی داشتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقید بودن ب ی مذهب چ اسلام چ مسیحیت یا بودایی ی امتیاز مثبت واس اون فرد محسوب میشه ینی ب یک چهارچوب ...

باشه تاثیر گذار بود مثلا نمیدونی که یه سریا از اعتقاد فقط همین نماز رو بلدن حوصله بحث نیست کش نده

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

ان شاالله همیشه خوش باشید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من دندونو نگفتم اینک مدام ب ظاهرش میرسه.شوهرمنم همی اینایی ک تو گفتیو داره دقیقن باید پزچیو بدم.مدام ...

اوکی الان فهمیدم

دیگه نیازی ب ریپلای نیس

چون شوهر شما مدام حمومه و ب غسل

هر کی هر روز حموم میره رو ب جشم خیانتکار می بینی 😏

امیدوارم شوهر شمارم خدا هدایت کنه

تاپیک پر بازدیو دیدم میگفت شوهرم هیتی میخام بعدم بله برا من از خوبی هاس چون من خودم تو نماز تق و لقم ...

چقدر ساده ای خواهر مگه هرکی نماز میخونه همه کاراش خوبه بپا با این کارا گولت نزنه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

بابا ولکن خب اون نظر توعه چیکارداری بیخودی نظر میدی ینی چی چون عطر میزنه دندون درس کرده خیانت کاره د ...

شماها سرتو مث کبک بکنید زیر برفه.من زبونم تنده حرفام حقیقته تلخ میاد براتون

اینم یاد اوری کردم ک اهل نماز صیغه رو حلال میدونه از شیر مادر پاک تر

بی نماز هم به صیغه که برسه حلال میدونه

این حرفها رو نزن انصاف نیست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عجب دوره زمونه ای شده، چرا انقدر نسبت به نماز خون بودنه این بنده خدا گارد گرفتید؟

اینم یاد اوری کردم ک اهل نماز صیغه رو حلال میدونه از شیر مادر پاک تر

آها

یعنی هرکسی نماز می خونه صیغه می کنه؟چقدر منطقی...

طبق حرف شما

آدم بی نمازم شبانه روز با دوست دخترهاش در حال هم خوابگیه