2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 258 پست
والا اینایی ک شما گفتی بیشتر ازش بوی خیانت میاد تا پز دادن.زیاد ب نمازو روزشم دل نده مذهبیا صیغه میک ...

تو دیگه کی هستی حتی به خوشبختی دیگران حسادت میکنی . واقعا جای تاسفه . به جای این برای ایشان دعای خیر کنی . میخوای اون علیه شوهرش کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا نگو عزیزاولا یسریا هستن میان چرتو پرت میگن ته دلتو خالی میکنندوما من به چشم زخماعتقاد دارم از ...

میگی چشم زخم ، اگه چشم زخمه یعنی توی چشمه یعنی باید ببینه که اثر بزاره دیگه اینجا که نمیبینن این متنه

چطوری جون دل؟ 🍒

چقد بد جنسی چون تمیزه ینی خیانت میکنه حالا اگه پر پشم بود و دهنش بو میداد ینی خیانت نمیکرد

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشانهای خیانته متاسفم عزیزم ولی مرد واقعی بقدری برا زن و بچش خستس ک حوصله ست کردن لباسو زدن عطر و ادکلونو نداره خودما زنها اگ ی انگیزه قوی داشته باشیم اونقد بخودمون میرسیم ک حد نداره بعد اینو راجب ی مرد فکر کن

تو دیگه کی هستی حتی به خوشبختی دیگران حسادت میکنی . واقعا جای تاسفه . به جای این برای ایشان دعای خیر ...

بقران قسم بجون بچم حسادت نکردم چرا باید ب کاربری ک حتی نمیدونم کیه حسادت کنم.

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

چقدر انرژی منفی حالم بهم خورد ..بعضی ها مثل شما فقط فاز و انرژی منفی دارن