2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 297 پست
تاپیکاتو دیدم حق داری منم خیانت دیدم و جدا شدمالبته اون خ خیانت میکرد حتی ب دخترعمه ام ک متاهل بود ه ...

اصلن دلم نمیخواد بهم جذب بشه ازش متنفرم.من شوهرمو تو خونه با خواهر زاده خودش گرفتم

اره بدجنسم.چون وقتی لباس نداشتم بپوشم شوهرم با چن دست لباس جدید میومد تو خونه ک استایل کنه برا هرزه ...

حالا ایشالا شوهر اسی اینجوری نباشه

ولی همه چیزایی ک گفتی شوهر سابق منم اینجوری بود

لطفا رها کن آزاد بشو منظورم طلاق نیس خودتو فکرتو رها کن تو ی آدم خوبی میتونی خ جاها اثر خوب بذاری چرا ی آدم کثیف روح تورو هم کثیف کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

همین شماها مرد هارو بد عادت میکنید که میگن مرد باید بوی گند بده

اینا قرتی بازی و به خود رسیدن نیست

بهداشت و نظافت شخصیه

درسته عزیزم ضربه خوردی اما کاش توی دل یه نفر دیگه رو خالی نکنی

بعد تازه میگه همسرم به من پول نمیداد برای لباس و ... ولی خودش همیشه مدل به مدل لباس میپوشید

خب این خیلی فرق داره با حرف استارتر تاپیک

همین شماها مرد هارو بد عادت میکنید که میگن مرد باید بوی گند بدهاینا قرتی بازی و به خود رسیدن نیستبهد ...

من نگفتم بوی گند مگ حیوانیم دوراز جون.مردی ک مدام بخودش برسه اره یجای کار میلنگه

اصلن دلم نمیخواد بهم جذب بشه ازش متنفرم.من شوهرمو تو خونه با خواهر زاده خودش گرفتم

من فهمیدم با خواهر بزرگم هست اونم متاهله

جدا شدم با خواهرمم ۸ساله قطع رابطه کردم

منم مثل تو خ درد کشیدم حالتو میفهمم ولی با ضدحال ب بقیه حالت خوب نمیشه

باید خودتو آروم کنی شوهرت تقاص کاراشو پس میده شوهر سابق من فامیله نوه خالمه چندساله سرطان معده گرفته

ببین خدا خودش حواسش هست تو مسیر خودتو پیدا کن تهش هممون میمیریم بذار ی نقش قشنگ ازت بمونه🌹❤️