2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره گلم

من امروز چهل هفته ام تموم شد رفتم بیمارستان برای زایمان طبیعی منو پذیرش نکردن پرسونلشم خیلی بداخلاق بودن خیلی میترسم به نظرتون چیکار کنم دردمم شروع نشده طبیعیه که گیرم ندادن ؟؟؟

من امروز چهل هفته ام تموم شد رفتم بیمارستان برای زایمان طبیعی منو پذیرش نکردن پرسونلشم خیلی بداخلاق ...

عزیزم اولا. بیمارستان خوب برو. ماما همراه. بگیر بعد منم. دهانه. رحم باز نشده بود 41هفته 2روز. بودم که خونریزی کردم. رفتم

عزیزم اولا. بیمارستان خوب برو. ماما همراه. بگیر بعد منم. دهانه. رحم باز نشده بود 41هفته 2روز. بودم ...

خدا خیرت بده ممنون آخه هرچی بیمارستان دولتی سرچ میکنم هرکی یه چیزی میگه هیشکی نیست بگه این قطعی خوب بوده

مثل چی پشیمونم که چرا اصلا وقت سزارین نگرفتم

استارتر منم همسرم مریض شده بود با اینا خوب شد هر شب براش شلغم میپختم دمنوش پونه و یه دمنوش دیگه درست میکردم اینطوری که اول چندتا چوب دارچین رو مثل چایی دم میکردم توی قوری تا حسابی رنگش باز بشه بعد که یه کم سرد میشد میریختم توی لیوان بهش یک دو قاشق آبلیمو با یک قاشق عسل اضافه میکردم میدادم بخوره خیلی تاثیر داشت دوست داشتی این کارا رو انجام بده مطمئنم زود خوب میشی