2777
2789
عنوان

بچه ها این فکر داره ازارم میده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 88 پست
قرص چی خوردی

یادم نیست الان دقیق . نری سرخود قرص بگیری ها

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من باید چیکار کنم این افکار ت بارداری اومد سراغم 🥲

شما بارداری و هورمونات بهم ریخته این حالتی هم که میگی علائم افسردگیه . الان که نمیتونی دارو بخوری ولی حتما با روانشناس صحبت کن.سعی کن خودتو با فعالیتی که علاقمندی سرگرم کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن بابا من روانپزشک رفتم برام دارو هم داذ نخوردم ب خاطز بچم

اینا دیگه وسواس و حساسیت الکی بوده که شما به خرج دادی . وقتی به روانپزشک گفتی که باردارم و به شما قرص داده یعنی با توجه به بارداری داده و قرص بی خطر بوده .چرا نخوردی ؟! میدونی همین استرس که داری و کورتیزول بالا که ترشح میکنه بدنت چقدددددرررر برای جنین ضرر داره ؟! از صدتا قرص بیشتر ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منم گاهی اینجوریم نمیدونم منظورت همین چیزیه ک منم گاهی بهش فک میکنم فک میکنم تنها موجود زنده ی دنیا منم بقیه ک دورو بر من هستن مثل من نیستن گاهی یه حس نامفهوم بهم دست میده یجور حس ترس و ... بعد به آخرت و اینا هم فک میکنم میخوام دیوونه شم که آخرش چی آخر این دنیا قیامتو اون دنیا س بعد اون دنیا و اصلا هدف خلقت چیه ک بدنیا بیایم گناه کنیم اون دنیا هم مجازات بشیم همین .... به پوچی مطلق میرسم

اینا دیگه وسواس و حساسیت الکی بوده که شما به خرج دادی . وقتی به روانپزشک گفتی که باردارم و به شما قر ...

هعی گفتم خوب میشم اما نشدم الانم ک اخراشم بعد زایمان مگ مصرف کنم

هعی گفتم خوب میشم اما نشدم الانم ک اخراشم بعد زایمان مگ مصرف کنم

بعد زایمان یه جور دیگه دوباره هورمون ها بهم میریزه و هی عقب میندازی . همین امروز هم وقت بگیری دیرهههه به نظرم !