فکر اینکه کسی دید منو نداره یعنی من هرجا.رو نگاه کنم کسی بهش اگاه نیس نمیتونه بیینه ک من چی میبینم حس ترس بهم میده ب قران ک دست خودم نیس هزار بار تلاش کرذم از این حس مزخرف راحت بشم نشد همش برام عجیبه این موضوع خیلی سختع چیکار کنم ت رو قران بگین
آره اگه روانشناس واقعا خوب باشه . البته من خودم از روانپزشک شروع کردم و دوتا قرص داد که خیییلی بهتر شدم و این فکر مزاحم وسواس گونه خیلی کم و محو شد
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
چشم ان شاالله خوب میشی . آدم کلافه میشه و به پوچی میرسه از این فکر ولی شما حتما به خاطر هورمون های بارداریت اینجوری شدی و داری افسرده میشی پس باید زود جلوشو بگیری . منم تحت تاثیر هورمون های نوجوانی و اینا اینجوری شده بودم
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
میدونم چی میگی . تا کسی تجربه ش نکنه نمی دونه چه فکر و چه حس بد و مضخرفیه!
میدونم چی میگی . تا کسی تجربه ش نکنه نمی دونه چه فکر و چه حس بد و مضخرفیه!
ت هم حس میکردی نکاه کردنت عجیبه من همش میگم چقذر عجیب ک ب دید بقیه دستزسی نذارم اونا هم ندارن چ ترسناک ک تصویر رویرو رو خودم مییبنم بقیه نمیتونن بیینن مغزم خستس ب قران خدا هم قوربونش برم نمیدونم چ صبری داره
ت هم حس میکردی نکاه کردنت عجیبه من همش میگم چقذر عجیب ک ب دید بقیه دستزسی نذارم اونا هم ندارن چ ترسن ...
آره منم همش میگفتم چرا این چیزایی که دارم می بینم فقط من می بینم ؟! چرا من از زاویه ی دید دیگران نمی تونم ببینم ؟ مثل فیلم مثلاً می بینیم که زندگی همه ی بازیگرا رو از بیرون می بینیم میگفتم چرا اینجوری نمی تونم ببینم ؟ و...
نگران نباش. گفتم که بیشتر به خاطر هورمون هات هست . نظرم اینه که اول بری روانشناس بعد اگه صلاح دید خودش ارجاع میده روانپزشک . ولی خب من خودم یه راست رفتم روانپزشک قرص داد خیلی بهتر شدم
باورت میشه اخرای بارداریم ولی اصلا استرس زایمان رو ندارم
منم اصلا استرس زایمان نداشتم عجیب نیست !