2777
2789
عنوان

بچه ها این فکر داره ازارم میده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 88 پست
ب نظرت میتونه برام کاری بکنه

آره اگه روانشناس واقعا خوب باشه . البته من خودم از روانپزشک شروع کردم و دوتا قرص داد که خیییلی بهتر شدم و این فکر مزاحم وسواس گونه خیلی کم و محو شد

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام میگی از بارداریمم هس؟

چشم ان شاالله خوب میشی . آدم کلافه میشه و به پوچی میرسه از این فکر ولی شما حتما به خاطر هورمون های بارداریت اینجوری شدی و داری افسرده میشی پس باید زود جلوشو بگیری . منم تحت تاثیر هورمون های نوجوانی و اینا اینجوری شده بودم

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

هعی خدا ب خدا هر لحظه از روزم برام عذابه

میدونم چی میگی . تا کسی تجربه ش نکنه نمی دونه چه فکر و چه حس بد و مضخرفیه!

میدونم چی میگی . تا کسی تجربه ش نکنه نمی دونه چه فکر و چه حس بد و مضخرفیه!

ت هم حس میکردی نکاه کردنت عجیبه من همش میگم چقذر عجیب ک ب دید بقیه دستزسی نذارم اونا هم ندارن چ ترسناک ک تصویر رویرو رو خودم مییبنم بقیه نمیتونن بیینن مغزم خستس ب قران خدا هم قوربونش برم نمیدونم چ صبری داره

ت هم حس میکردی نکاه کردنت عجیبه من همش میگم چقذر عجیب ک ب دید بقیه دستزسی نذارم اونا هم ندارن چ ترسن ...

آره منم همش میگفتم چرا این چیزایی که دارم می بینم فقط من می بینم ؟! چرا من از زاویه ی دید دیگران نمی تونم ببینم ؟ مثل فیلم مثلاً می بینیم که زندگی همه ی بازیگرا رو از بیرون می بینیم میگفتم چرا اینجوری نمی تونم ببینم ؟ و...

آره منم همش میگفتم چرا این چیزایی که دارم می بینم فقط من می بینم ؟! چرا من از زاویه ی دید دیگران نمی ...

هعی خدا ت رو خدا بگو چیکار کردی ک خوب شدی دعات میکنم باردارم من اصلا ازشدت استرس دلم نمیخواذ خونع بمونم با همین وضعم هی میرم بیرون دعا کن بچمو بتونم بزرگ کنم

آره منم همش میگفتم چرا این چیزایی که دارم می بینم فقط من می بینم ؟! چرا من از زاویه ی دید دیگران نمی ...

منم هی میگم چعجیب ک دیکران بهم نگاه میکنن فقط مردمک چشممو میبینن ب دید داخل. چشمم تسلط ندارن ی حس خفگی میگیرم

هعی خدا ت رو خدا بگو چیکار کردی ک خوب شدی دعات میکنم باردارم من اصلا ازشدت استرس دلم نمیخواذ خونع بم ...

نگران نباش. گفتم که بیشتر به خاطر هورمون هات هست . نظرم اینه که اول بری روانشناس بعد اگه صلاح دید خودش ارجاع میده روانپزشک . ولی خب من خودم یه راست رفتم روانپزشک قرص داد خیلی بهتر شدم

باورت میشه اخرای بارداریم ولی اصلا استرس زایمان رو ندارم

باورت میشه اخرای بارداریم ولی اصلا استرس زایمان رو ندارم

منم اصلا استرس زایمان نداشتم عجیب نیست !