2777
2789
عنوان

بچه ها این فکر داره ازارم میده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 88 پست
ن

پس یعنی میتونی چیزهایی ببینی که بقیه نمیبینن؟ یا منظورت اینم نیست؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من که سالهاست در مورد عرفان های شرقی دارم تحقیق و مطالعه میکنمدر نهایت به این نتیجه رسیدم که خالق از ...

من با نگاه کردن خودم تنها حس میکنم اصلا میترسم میگم این دید فقط ت دازی چعجیب ک بقیه ندارن یا ت از چشم اونا ننیتونی ببینی خسلی اذیتم😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با نگاه کردن خودم تنها حس میکنم اصلا میترسم میگم این دید فقط ت دازی چعجیب ک بقیه ندارن یا ت از چش ...

چون به وحدت وجود اعتقادی نداری

تو، من، همه و همه از یک منشا هستیم و بهم دیگه وصلیم در ابعاد بالاتر.

ن گلم منظورم نگاع عادیه ک کسی از چشم من نمیتونه دنیا ببینه این برام عجیب میاد

آهان منظورت اینه کسی به دنیای تو مثل خودت نگاه نمیکنه منظورت نزدیکانت هست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چون به وحدت وجود اعتقادی نداریتو، من، همه و همه از یک منشا هستیم و بهم دیگه وصلیم در ابعاد بالاتر.

الان مثلا ت داری تلویزیون میبینی شوهرت هم کنارته بعد حس تنهایی عجیبی بهم دست میده ک فقط منم ک تصویر رو برو رو دارم و نمیتونم دید شوهرم رو داشته باشم ی حالت خفگی ک کل دید برا منه نمیتونی درک کنی انگار ک تو تصویر گیر کردم خودم تنهام

اره

ببین هزیزم همه همین مشکل رو داریم منن همینطور و خیلی اذیت میشیم ولی چه بخوایم چه نخوایم دیگه اینطور هست سعی کن باهاش کنار بیای

استارتر من کاملا درکت میکنم چون از نوجوانی این فکر به سراغ منم اومد اونم با خوندن کتاب فلسفه ی مسخره درسی که توی دبیرستان داشتیم که درباره ی فیلسوف ها و افکارشون بود و از همون موقع ها هم افسردگی شدید سراغم اومد . بعد خوب شدم ولی اخیرا دوباره افسردگیم شدید شد این فکر هم دوباره اومد و فکر میکنم این فکر مرتبط با افسردگی و پوچی باشه !

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

استارتر من کاملا درکت میکنم چون از نوجوانی این فکر به سراغ منم اومد اونم با خوندن کتاب فلسفه ی مسخره ...

من باید چیکار کنم این افکار ت بارداری اومد سراغم 🥲

من باید چیکار کنم این افکار ت بارداری اومد سراغم 🥲

خب به نظرم داری افسردگی میگیری که سراغت اومده باید حتما به روانشناس مراجعه کنی

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )