2777
2789
عنوان

میگم عادیه کن دارم با در و دیوار حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست

منم احساس میکنم دیوارا میفهمن من یه مدت با درخت داخل حیاطم درد و دل میکردم از بس حالم بد بود و هیشکی نمیفهمید دیگه با کسی حرف نمیزدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عادیه دیگهمثلا کنترل گم میشه، میگی کنترل جان کجایی؟ بیا عزیزم زود پیدا شو!مثلا قابلمه دستتو میسوزونه ...

ببین تخت چرا باید بالا پایین شه اخه مسئله اینه و صدای جیغ گربه میاد البته فکر کنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تخت چرا باید بالا پایین شه اخه مسئله اینه و صدای جیغ گربه میاد البته فکر کنم

چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی، یه سوره حمد بخون و راحت بخواب

هیچی اذیتت نمیکنه

ضمنا ذهن ادم خیلی وقتا بازی در میاره و ما خودمون هم حتی متوجهش نمیشیم

چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی، یه سوره حمد بخون و راحت بخوابهیچی اذیتت نمیکنهضمنا ذهن ادم خیلی ...

سوره حمد که هیچی دارم امام اضافی میگم🥴😔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

تو خونه بیشتر تنها هستی؟

نه تو اتاق تنها هستم

نه تو اتاق تنها هستم

فکر میکنی کسی پیشت هست که باهاش حرف میزنی؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
فکر میکنی کسی پیشت هست که باهاش حرف میزنی؟

اهم

اشتباه فهمیدی تخت داره بالا پایین میشه بعد من میگم نکنید جدیم ولی اسکولم بابا باید بترسم ولی حال ترس ...

من این جور مواقع میگم بچه جن های گوگولی اینجا بازی نکنید برید پذیرایی و مثل چیز میترسم . گاها سوره ناس رو میخونم زودتر برن

👊
من این جور مواقع میگم بچه جن های گوگولی اینجا بازی نکنید برید پذیرایی و مثل چیز میترسم . گاها سوره ن ...

خب من حالا یه دقیقه این تکون ندی به کجا بر میخوره شما نمی خوابین اصلا چرا اینکار ها رو میکنین😂😰

ولی چرا دروغ می ترسم😭😔

حسش میکنی احساس سنگینی داری

نه حس می کنم یکی زو پامه مچ پام

فضا رو دوس دارم رنگ سفید و زیبایی داره