2777
2789
عنوان

میگم عادیه کن دارم با در و دیوار حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
نه حس می کنم یکی زو پامه مچ پامفضا رو دوس دارم رنگ سفید و زیبایی داره

شاید یکی کنارته که نمیتونی ببینیش ولی حسش میکنی و احتمالا اون قصد اذیتت رو نداره و هر چی هست خوبه ولی سعی کن ادامه دار نباشه چون ممکنه اگر کسی این رفتار ازت ببینه فکر کنه مشکل پیدا کردی تو خلوت گاهی ناراحتی باهاش درد و دل کنی خوبه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یکی کنارته که نمیتونی ببینیش ولی حسش میکنی و احتمالا اون قصد اذیتت رو نداره و هر چی هست خوبه ول ...

با صدای بلند مخاطب قرار ندادم که بخوام این کار کنم والدینم ترسناک ترن😂😖

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

با صدای بلند مخاطب قرار ندادم که بخوام این کار کنم والدینم ترسناک ترن😂😖

صدا هم میاد تو اتاقت صدای چیزی یا فکر کنی کسی کنارت بیاد مثلا موقع خواب؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
صدا هم میاد تو اتاقت صدای چیزی یا فکر کنی کسی کنارت بیاد مثلا موقع خواب؟

صدای جیغ گربه و گریه بچه می اومد تلان اوکیه دیگه صدایی نمیاد پام سنگین نیس تختم بالا پایین نمیشه صبح شد(غلط کردم)

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

صدای جیغ گربه و گریه بچه می اومد تلان اوکیه دیگه صدایی نمیاد پام سنگین نیس تختم بالا پایین نمیشه صبح ...

چیشده چی میگی عزیزم نفهمیدم بلاخره میاد یا نمیاد؟

چون گفتم سعی کن توجه نکنی چون توجه بیشتر باعث میشه این اتفاق ها بیشتر بشه الان میخواستی اینا رو بگی اون بفهمه؟ چون دقیق نفهمیدم؟

چیشده چی میگی عزیزم نفهمیدم بلاخره میاد یا نمیاد؟چون گفتم سعی کن توجه نکنی چون توجه بیشتر باعث میشه ...

نه جدی گفتم

ببین عزیزم از این چیز ها هست برای مامانم هم بود ولی خوبه نترس هستی اگر باهاش راحتی که همینطوری باش چون میگی بهت آزاری ندارن پس خوبه

نه جدی گفتم

ببخشید تاپیک زدی وقتت رو گرفتم برو بخواب چون تاپیک زدی منم پست گزاشتم اگر از خواب انداختمت منو ببخش عزیزم شبی خوبی داشته باشی🌹

ببخشید تاپیک زدی وقتت رو گرفتم برو بخواب چون تاپیک زدی منم پست گزاشتم اگر از خواب انداختمت منو ببخش ...

نه عزیزم چه حرفیه من خودم تاپیک زدم از این که پست گذاشتی ممنونم شب تو هم بخیر البته صبحت شاید بیدار شدی

نه عزیزم چه حرفیه من خودم تاپیک زدم از این که پست گذاشتی ممنونم شب تو هم بخیر البته صبحت شاید بیدار ...

ممنونم عزیزم من کلا به خاطر مشکل کمرم خواب درستی ندارم بیشتر درد کمر دارم نمیتونم خوب بخوابم مرسی دوستم🌹❤️

ممنونم عزیزم من کلا به خاطر مشکل کمرم خواب درستی ندارم بیشتر درد کمر دارم نمیتونم خوب بخوابم مرسی دو ...

شب به خیر