atana_zeba مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 عنوان میگم عادیه کن دارم با در و دیوار حرف میزنم | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست الان جدی مخاطب قرار دادم در و دیوار خونه رو او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت امروز | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36411 منم احساس میکنم دیوارا میفهمن من یه مدت با درخت داخل حیاطم درد و دل میکردم از بس حالم بد بود و هیشکی نمیفهمید دیگه با کسی حرف نمیزدم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 عادیه دیگهمثلا کنترل گم میشه، میگی کنترل جان کجایی؟ بیا عزیزم زود پیدا شو!مثلا قابلمه دستتو میسوزونه ... ببین تخت چرا باید بالا پایین شه اخه مسئله اینه و صدای جیغ گربه میاد البته فکر کنم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
mahva_del عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 341 اشتباه فهمیدی تخت داره بالا پایین میشه بعد من میگم نکنید جدیم ولی اسکولم بابا باید بترسم ولی حال ترس ... 😐😐😐😐
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2767 ببین تخت چرا باید بالا پایین شه اخه مسئله اینه و صدای جیغ گربه میاد البته فکر کنم چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی، یه سوره حمد بخون و راحت بخوابهیچی اذیتت نمیکنهضمنا ذهن ادم خیلی وقتا بازی در میاره و ما خودمون هم حتی متوجهش نمیشیم
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 😐😐😐😐 😁😂😰 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی، یه سوره حمد بخون و راحت بخوابهیچی اذیتت نمیکنهضمنا ذهن ادم خیلی ... سوره حمد که هیچی دارم امام اضافی میگم🥴😔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7196 تو خونه بیشتر تنها هستی؟ آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2767 سوره حمد که هیچی دارم امام اضافی میگم🥴😔 اصلا نترس هیچی نیست
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 تو خونه بیشتر تنها هستی؟ نه تو اتاق تنها هستم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7196 نه تو اتاق تنها هستم فکر میکنی کسی پیشت هست که باهاش حرف میزنی؟ آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 فکر میکنی کسی پیشت هست که باهاش حرف میزنی؟ اهم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6029 اشتباه فهمیدی تخت داره بالا پایین میشه بعد من میگم نکنید جدیم ولی اسکولم بابا باید بترسم ولی حال ترس ... من این جور مواقع میگم بچه جن های گوگولی اینجا بازی نکنید برید پذیرایی و مثل چیز میترسم . گاها سوره ناس رو میخونم زودتر برن 👊
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 من این جور مواقع میگم بچه جن های گوگولی اینجا بازی نکنید برید پذیرایی و مثل چیز میترسم . گاها سوره ن ... خب من حالا یه دقیقه این تکون ندی به کجا بر میخوره شما نمی خوابین اصلا چرا اینکار ها رو میکنین😂😰ولی چرا دروغ می ترسم😭😔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7196 اهم حسش میکنی احساس سنگینی داری آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9044 حسش میکنی احساس سنگینی داری نه حس می کنم یکی زو پامه مچ پامفضا رو دوس دارم رنگ سفید و زیبایی داره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت