2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی حسود منه

159 بازدید | 14 پست

وقتی من تازه ازدواج کرده بودم از دخترش هزار برابر زیباتر بودم خواهرشوهر حسود نیست ها منظورم مادرشه

بعدها اون ازدواج کرد و با پول شوهرش خیلی به خودش رسید هم سطح من رسید من که با بچه و گرفتاری زندگی وقت شستن صورتم ندارم

تازگی ابروهام و موهامو روشن کردم پوستم هم خیلی سفیده بهم میاد بعد یک ماه و نیم دیروز رفتم خونشون خواهرشوهر اینا هم بودن مادرشوهرم هی با حرص نگام میکرد آخرش خواهرشوهر گفت زنداداشم عالی شدی اگه ارایش هم بکنی بیشتر قشنگیش نشون داده میشه مادرشوهرم گفت اتفاقا اصلا خوب نشده مثل مریضا شده من هی میخواستم بگم روم نشد اما الان گفتم که مدیون نباشم بالاخره هرکی ببینه ممکنه تو دلش بگه حالا منی که کلا محجبه ام مثلا کی میبینه منو؟؟فقط میخواس دلمو بشکنه هزار تیکه بکنه به شوهرم گفتم اون گفت مادرم از رنگ خوشش نمیاد کلا اما بخدا همیشه به خواهرشوهر ایده میده برو این رنگی کن اون رنگی کن مش کن فلان کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر منم از این خزعبلات زیاد میگه🤣دخترش از خودش بدتر ...شاید واقعا خوشش نیاد نظر شخصی خودشه چ اهمیتی داره . ولکن بابا خودت خوشت اومد؟شوهرت خوشش اومد تمامممم !

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اگه مادرشوهرت مو زنگ می کنه دفعه دیگه تو بگو مامان اصلا بهت نمیاد انگاری مریضی

مریض همیشه به من میگه چون سفید مهتابی ام تو عقد پیش اونا میموندم از جاهلیتی که داشتم

بعد هرروز از حرصش میگفت یکم رژ بزن مثل روح میمونی یا ماست نخور لرز میکنی یا میگفت کم خونی و کم کم داشت دل شوهرمم سرد میکرد و همش از نمک دخترای گندمی و سبزه فامیل خودش جلوش میگفت

خصلت مادرشوهراس

بهترینشونم یه حس حسادت به عروس تو دلشون دارن

بخدا منو شوهرم باهم هیچ جا نمیریم یکی دوبار باهم رفتیم شهر دیگه اونم با پدرومادرشوهرم باهم رفتیم دیروز به عروس داییم میگفت پسرا منو نمیارن خونه شما که یه شهر دیگه ان پدرشوهرمم نمیبره،میخواستم بگم بابا حالا بذار ما یبار بریم ببین میبریمت یانه حالا خالمه مادرشوهرم ها..