2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 146 پست
زن نگرفته ولی اوضاعش خوب نیست .کاش منم بچم کوچیک بود جدا میشدم اونم یه سری حرفاش مثل شوهرت بود

کدوم حرفاش ، میشه یکم توضیح بدی عزیزم ببخشید کنجکاو شدم چون میگی انگار حرفاش شبیه بود ، میخام حواسمو جمع کنم به حرفاش از این به بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم دعا کن زودتر بتونم طلاق بگیرم از شر این آدم کثیف راحت شم

انشالله روند دادگاهت خوب پیش بره راحت جدا بشی به آرامش برسی و ازش خلاص بشی ❤️

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

راستی این واسم سوال شد، الان مادر شوهرم و پدرشوهرم یا جاریم چه فکری راجبم میکنن؟ میگن بی سیاسته؟ یا ...

جاریت که داره حسرتتو میخوره که خوشبحالش حرفشو به کرسی نشوند فرار کرد

اونا هم ناراحتن که برگشتی هم خوشحال که این ذلتو پذیرفتی دوباره برگشتی تا پسرشون بکوبه تو سرت خوشحال شه

شرایط تو رو داشتم ثانیه ای تو اون خونه نمیموندم همونطور که نموندم مشخصه کارتو ول کردی برمیگشتم سر کارم بچه شم میدادم به خودش نترس هیچکس نگهش نمیداره چون بچت سربار میشه براشون برمیگردونن بهت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
جاریت که داره حسرتتو میخوره که خوشبحالش حرفشو به کرسی نشوند فرار کرداونا هم ناراحتن که برگشتی هم خوش ...

شوهرم میگه ای بیچاره تو فک میکنی مامان بابای من علیه تو ان، بااینکه جنگ انداختی ولی وقتی میگم حوصله ی زنمو این زندگیو ندارم بهم میگن برو سرتو بنداز زندگیتو بکن

به نظرت راسته؟

کلمه طلاق که هی گفته میشه سر هر چرت و پرتی رفته رفته دیگه قبحش میریزه و واقعا میشه طلاق، اونم وقتی که میگه چرا برگشتی من نمیخواستم بیارمت برگردی مجبور شدم

پبروز این میدون پدر مادرشن شک نکن مگر اینکه بمیرن

حرفاش شبیه شوهرمنه اونم هرچی بحثمون میشع هرچی نقطه ضعفه میزنه توسرم..تو چیز نخورده ای توعقده ای تولباس نگرفته ای..تنبل بی خاصیت،مثل خرس میمونی(یکم تپلم)..برگرد برو خونه بابات تکلیفتومشخص میکنم،برو،جداشو،تومادرنیسی توسگی،ما به دردهم نمیخوریم،ازت خسته شدم،توفلانی توبیساری....هیچ محبت کلامی و عملی هم نداره برام،کلا سرده،رابطه جنسیمونم که کلا هروقت من بخام که اکثرا نمیخام....اصلا نمیاد طرفم منو ببوسه یا یباردرآغوش بگیره..مثل خواهر و برادر...ولی بااین همه،وقتی به وضع نکبت خونه بابا معتادم فکر میکنم لال میشم و سکوت میکنم....میگم همینشم شکر

فعلا باید بمونم یه مدت ببینم چی پیش میاد، خدا به دادن برسه از کجا به کجا رسیدم. حداقل بابام اخلاقشم ...

عزیزم 🥺 🫂چقدر سختی کشیدی سختی هارو تنهایی تحمل کردن آسون نیست

ولی بازم خدا همراهته نجاتت از عمل اونم یه نشونه بوده حکمتی بوده

منم تو زندگیم هیچکسو نداشتم باور کن هیچکسو جز مامانم و خواهرو برادرم که اونا هم کوچیکن

مامانمم مریض بود حتی برای درمانشم اون موقع پولی نداشتیم کلی اتفاق افتاد سر همین که کسیو نداشتیم چقدر که اذیتمون کردن 😔 ولی خدا بهمون کمک کرد

باور کن خدا هواتو داره مطمئن باش تنها نمیزارتت امیدوارم هر چی خیر و آرامشه سر راهت قرار بگیره بتونی بهترین تصمیم رو بگیری برا زندگیت

شوهرم میگه ای بیچاره تو فک میکنی مامان بابای من علیه تو ان، بااینکه جنگ انداختی ولی وقتی میگم حوصله ...

خدا میدونه

اولش خراب میکنن بعد میکشن کنار ادای خیرخواه ها مظلومارو درمیارن، تو تنها نیستی روزگار همه کسایی که نزدیک مادرشوهر زندگی میکنن همینه

کلمه طلاق که هی گفته میشه سر هر چرت و پرتی رفته رفته دیگه قبحش میریزه و واقعا میشه طلاق، اونم وقتی ک ...

دعا میکنم پدرش بمیره ، مادرش بشه مث مادر من ، شوهرمم به عزای باباش بشینه یکم اون باد دماغش بخوابه که ادم تو این دنیا نمیتونه اینقد مغرور بشه واسه چیزایی ک خدا توی لحظه میتونه ازش بگیره

عزیزم 🥺 🫂چقدر سختی کشیدی سختی هارو تنهایی تحمل کردن آسون نیست ولی بازم خدا همراهته نجاتت از عمل ا ...

سلامت باشی عزیزم منم برات ارزوی خوشبختی و سلامتی میکنم

شوهرم میگه ای بیچاره تو فک میکنی مامان بابای من علیه تو ان، بااینکه جنگ انداختی ولی وقتی میگم حوصله ...

باور نکن اصلا

خب انتظار داری بیان پیش شوهرت بگن ما سوختیم تو دور شدی؟معلومه خودشونو دلسوز نشون میدن که ما صلاحتو میخوایم زنت بساز نیست اما تو بساز و اینا 😐