2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 144 پست
دلخوش چی این ادمی؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نمیکنی تو و بچت دوتایی زندگی کنین حال دلتون بهتره؟

کجا زندگی کنیم؟ خونه ندارم، مامانمم موافق طلاق نیس میگه نمیای اینجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چقد خوب صحبت میکنی، دقیقا، میخاد بگه تو هیچی نبودی من تورو ادمت کردم، حتی مامانش میگف ماتورو اورد ...

آدمای وقتی میبینن یکی از خودشون بهتره سعی میکنن بکوبنش یا تحقیرش کنن

میخوان کاری کنن تو شبیه اون یکی عروسشون بشی

😐مطیع پولاتو بدی شوهرت همه چیزت دست شوهره باشه

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

تو چقد خوب صحبت میکنی، دقیقا، میخاد بگه تو هیچی نبودی من تورو ادمت کردم، حتی مامانش میگف ماتورو اورد ...

فدات شم اینا همه تجربن چون درکت میکنم همدردیم واسه اونه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
قدرشونو بدون خواهر. واقعا نعمت بزرگیه

آره واقعا هر کی جاش بود میدید هیچکسو ندارم میبردم ازم حمالی میکرد 😐روزی چندبارم کتکم میزد

کجا زندگی کنیم؟ خونه ندارم، مامانمم موافق طلاق نیس میگه نمیای اینجا

میتونی بمونی پول جمع کنی خونه اجاره کنی

اگه در توانت هست یه پرستار برای بچه ات بگیری

البته اگه میری سرکار اگه نه هم لازم نیست

اما تو میگی میخوام بمونم

اونم باید به خودت برسی هر روز بری خودت و بچه بیرون

تیپ بزنی

خودشو خانوادش بسوزن

پس برم دست شوهرمو ببوسم با اینکه میبینه بابام پشتم نیست بازم ازم حمایت میکنه حتی پدر شوهرمم میگه برو ...

الهی شوهرت و پدرش خیر دنیا و آخرت رو ببینن خدا برات حفظشون کنه انشالله خوشبخت ترین بشی چقد خوشحال شدم برات.

من پدرم ماه بود درست مثله پدرشوهرت وقتی کامنتتو خوندم لبخند نشست رو صورتم ولی خدا ازم گرفتش🥲

میتونی بمونی پول جمع کنی خونه اجاره کنی اگه در توانت هست یه پرستار برای بچه ات بگیری البته اگه میری ...

فعلا باید بمونم یه مدت ببینم چی پیش میاد، خدا به دادن برسه از کجا به کجا رسیدم. حداقل بابام اخلاقشم بد بود باز حمایت مالی داشت، شوهرم از بابام حساب میبرد.. الان انگار حمایت هیشکیو ندارم تو زندگیم

ولی میدونم خدا از کسایی که بی پناهن حمایت میکنه

راستی میدونی من موقع زایمان سزارین توی اپاندیسم توده شده بود شانسی دکترم دید و همونجا برداشتنش؟ درواقع از مرگ نجات پیدا کردم اگه میترکید و فلان. واسه همون میگم حکمتی داشت از این حمال بچه دار بشم

خدا هوامو داره میدونم... خدا مهربونه..

مهریه نمیخاد بده که ، همه اموالشم فوری زد اسم ننش. الان بره بمیره ، به بچش هیچی نمیرسه

چرا شوهرت بمیره خدا هیچ بچه ای رو بدون پدر نکنه

انشالله ننش بمیره اموال شوهرتو خواهر برادراش بالا بکشن😊

من ۹ ماه خونه بابام بودم بااینکه مهریه اجرا گذاشتم ولی هیچی ازش نگرفتم پس گرفتم شکایتامو از اول گفتم ...

دوست ندارم اینو بگم ولی متأسفانه حرفاش چقدر شبیه حرفای شوهر سابقه.اهرش جدا میشی مطمینم باش ولی نزار دیر بشه مثل من بعد 15سال با روان داغون .به رفتارهای جنسیش هم نگاه نکن همش چرده بیا با س..بهم نزدیک شیم .حس یک زن دروغ نمیگه ببین کی گفتم

الهی شوهرت و پدرش خیر دنیا و آخرت رو ببینن خدا برات حفظشون کنه انشالله خوشبخت ترین بشی چقد خوشحال شد ...

مرسی عزیزم ❤️ 🥺❤️

انشالا شماهم همیشه خوشبخت و شاد باشی 🥺❤️

خدا پدرتون رحمت کنه روحش شاد 🖤

چرا شوهرت بمیره خدا هیچ بچه ای رو بدون پدر نکنهانشالله ننش بمیره اموال شوهرتو خواهر برادراش بالا بکش ...

راستی این واسم سوال شد، الان مادر شوهرم و پدرشوهرم یا جاریم چه فکری راجبم میکنن؟ میگن بی سیاسته؟ یا از روی ناچاری برگشته؟ یا میگن پیروز شده پسرمو ازم دور کرد؟؟ خیلی دوس دارم بدونم..اخربن بار وقتی ننشو دیدم یهم گف تو بری خونتو خودم میشینم وسایل میچینم توش، ولی دروغ میگف رف داد اجاره

دوست ندارم اینو بگم ولی متأسفانه حرفاش چقدر شبیه حرفای شوهر سابقه.اهرش جدا میشی مطمینم باش ولی نزار ...

الان شوهر سابقت در چه وضعیه؟ ادم شده واسه زن جدیدش یا چی

راستی این واسم سوال شد، الان مادر شوهرم و پدرشوهرم یا جاریم چه فکری راجبم میکنن؟ میگن بی سیاسته؟ یا ...

شک نکن سوخته ان 😂میگه پسرمو برده دور کرده

جاریتم حرصش میگیره میگه اون رفت راحت دور شد از اینا من هنوز اینجام

مرسی عزیزم ❤️ 🥺❤️انشالا شماهم همیشه خوشبخت و شاد باشی 🥺❤️خدا پدرتون رحمت کنه روحش شاد 🖤

مرسی عزیزم دعا کن زودتر بتونم طلاق بگیرم از شر این آدم کثیف راحت شم