2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 146 پست
میگن دیگههه همش لاف زدن مرداسیه همکارشم که سه بار زن گرفته طلاق داده. الان رفته از دهات دختر گرفته پ ...

به اون آقاهه بگو این دیگه فرصت آخرته اینم طلاق بدی دیگه تمومه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
😐😐😐😐پس بزن تو دهنش اشغالو تو که از اون بهتری از سرش هم زیادی بره گمشه عمرا اگه مثل تو بتونه پیدا ...

من شرایطشو ندارم چون بچه دارم، بچمم ۲ سالش وابسته منه، چطور ولش کنم برم ازدواج دیگه؟ یا چطور خودم تنهایی بزرگش کنم؟ در هردو صورت من و بچم باخت میدیم

تصمیم گرفتم بمونم، یا درستش کنم، یا نشد خودشم داغون بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدبختی اینه من بابامم اینطوری بود الانم شوهرم اینطوریه ، قلبی وایم نمونده

منم شوهرم شبیه بابامه

البته ورژن بهترش

نمیدونم ناخوداگاهم اینجور ادمی شبیه بابام جذب کرده یا سرنوشتم بوده

چون تو کناب راز شاد زیستن هم بود میگف بعضی وقتا سرنوشت ولتون نمکنه

و اینو چن مورد دیدم ت بعضیا

ک مثلا شوهر اولشون فلان بوده طلاق گرفتن بعد دقیقا شوهر دومشون هم همونجور مث اولی بوده

الانم همون بابام فوت شده، داداشمم کوچیکتر از منه، اینم خواست کلا منو تحقیر کنه و منو بی پشت و پناه د ...

🥺🥺

آدم مستقلی هستی عزیزم شرایطت هم خیلی خوبه

از خودت ماشین داری درآمد. داری

از حقت هم نگذر

شوهرتم هر وقت گفت طلاق بگو باشه مهریه امو بده میرم

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

شوهر منم امشب خوابش میومد با من دعوا کرد و دختر دو سالمون هم ترسید

شوهرم محححکم با دو تا دستش زد تو سر خودش چون خوابش میومد و دخترم میخواست بره بغلش بخوابه

مرتیکه روانی

برن گم شن اینجور مردا

کاربر سال ۹۶
معلوم میشه شوهرتون از نظر اقتصادی خیلی زیر فشاره و شاید شما در گذشته ی کاری کردین بر خلاف میلشون ک ب ...

موافقم شدید....

مشکلات مالی.....

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
🥺🥺آدم مستقلی هستی عزیزم شرایطت هم خیلی خوبه از خودت ماشین داری درآمد. داری از حقت هم نگذر شوهرتم ه ...

خدا ازشون نگذره، من به قصد طلاق نیومده بودم، من اونطور که اونا فک میکنن زن ناسازگار نیستم. نمیدونم گناهم چیه وقتی خواستم حقمو ندم دست شوهر ، وقتی نخواستم یمونم و تهمتا و فوشای ننه باباشو بشنوم

الانم همون بابام فوت شده، داداشمم کوچیکتر از منه، اینم خواست کلا منو تحقیر کنه و منو بی پشت و پناه د ...

منم بابام فوت کرد شوعرم منو بی پشت و پناه دید تحقیراش زیاد شد کتک زدنو داشت شروع میکرد من فرار کردم

کلی پشت سرم حرف گفتن گفتم دست راستم رو سرتون

میدونی چیه این احمقه میبینه تو ازش سری نمیتونه تحمل کنه هی میزنه تو سرت که اعتمادبنفستو بگیره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من شرایطشو ندارم چون بچه دارم، بچمم ۲ سالش وابسته منه، چطور ولش کنم برم ازدواج دیگه؟ یا چطور خودم تن ...

بمون اما اهمیت نده بهش

به خودت برس لباس خوب بپوش

سرد باش باهاش خودتو سرگرم نشون بده

اینجوری میفهمه که بهش اهمیت نمیدی

اون از عمد این حرفارو میزنه تو حرصت بگیره ببینه اهمیت نمیدی دیگه نمیگه

🥺🥺آدم مستقلی هستی عزیزم شرایطت هم خیلی خوبه از خودت ماشین داری درآمد. داری از حقت هم نگذر شوهرتم ه ...

مهریه نمیخاد بده که ، همه اموالشم فوری زد اسم ننش. الان بره بمیره ، به بچش هیچی نمیرسه

منم بابام فوت کرد شوعرم منو بی پشت و پناه دید تحقیراش زیاد شد کتک زدنو داشت شروع میکرد من فرار کردمک ...

تو چقد خوب صحبت میکنی، دقیقا، میخاد بگه تو هیچی نبودی من تورو ادمت کردم، حتی مامانش میگف ماتورو اوردیم دختر شهری کردیم!!!درحالیکه من خودمم از اول شهری بودم، به هر نحوی میخاستن بگن تو کمتر از مایی

منم بابام فوت کرد شوعرم منو بی پشت و پناه دید تحقیراش زیاد شد کتک زدنو داشت شروع میکرد من فرار کردمک ...

پس برم دست شوهرمو ببوسم با اینکه میبینه بابام پشتم نیست

بازم ازم حمایت میکنه حتی پدر شوهرمم میگه برو درس بخون هر چی خواستی خودم فراهم میکنم😐

باورت میشه بابام اینارو میبینه حرصش میگیره