2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 146 پست
من بودم بهش میگفتم تو منو طلاق بده برو ببین با این وضعیتت کی بهت زن میده میرینن بهت زنا نهایت به دخت ...

شغلش پرستاره. قیافه و تیپ عالی. رفتار بیرون عالی. توی خونه از همون اوایل همش فوش میداد. فهمیدم خونوادگی اینجورین. به باباش کشیدن.. همکاراشم بهش گفتن انگار زنتو ول کن همه دخترا میفتن دنبالت با شرایط تو

والا این خدا هم حیوونارو برداشته به جا آدم رنگ کرده جا زده فرستاده تو دامن ما البته دکر از جون پدرام ...

دقیقا ولی بابای من عین شوهر استارتره 😂قشنگ میدونم چی میگه

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی شکایتامو پس گرفتم بخاطرش. همشم من برنده بودم دیه براش میومد حتی شلاق. ولی رضایت دادم. اینم شاخ ...

انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه خوشبخت بشی به شرطی که همون دستش بشکنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
شغلش پرستاره. قیافه و تیپ عالی. رفتار بیرون عالی. توی خونه از همون اوایل همش فوش میداد. فهمیدم خونوا ...

خب یه ذره هم تحملش نمیکنن

بعد چرا همکارش همچین حرفی زده

خودت چند سالته

شغلش پرستاره. قیافه و تیپ عالی. رفتار بیرون عالی. توی خونه از همون اوایل همش فوش میداد. فهمیدم خونوا ...

آها شرایطش چیه چرا نمیبینم ملک و اموالشو

خب پرستار باشه دکتر که نیست در حال خدمت رسانی به مریضاس شرایط نمیبینم من

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آها شرایطش چیه چرا نمیبینم ملک و اموالشوخب پرستار باشه دکتر که نیست در حال خدمت رسانی به مریضاس شرای ...

فکر میکنم بخاطر همین فکر میکنه اسی در حدش نیست

آها شرایطش چیه چرا نمیبینم ملک و اموالشوخب پرستار باشه دکتر که نیست در حال خدمت رسانی به مریضاس شرای ...

میگن دیگههه همش لاف زدن مرداس

یه همکارشم که سه بار زن گرفته طلاق داده. الان رفته از دهات دختر گرفته پسر دنیا اورده زنه همه میگن واااای زن بساز ینی این. چرا سه تای قبلی باهاش نساختن اون که سگ اخلاقه.. اینم میگه چرا زن من اینطوری نیس و من باهاش موندم؟؟

فکر میکنم بخاطر همین فکر میکنه اسی در حدش نیست

اجی من خودم پرستارم، ماشین دارم ، مدرکم از اون بالاتره ، خوشگلم هستم غلط کرده ، این اصلا زیر سرش بلند شده نمیدونم چ مرگشه ، من در حد خودش نباشم کمتر نیستم مطمئنم

🥺🥺عزیزم 🫂

الانم همون بابام فوت شده، داداشمم کوچیکتر از منه، اینم خواست کلا منو تحقیر کنه و منو بی پشت و پناه دید و خواس اموالمونو از دستمون دربیاره، دید نمیتونه دعوا شد

اجی من خودم پرستارم، ماشین دارم ، مدرکم از اون بالاتره ، خوشگلم هستم غلط کرده ، این اصلا زیر سرش بلن ...

😐😐😐😐

پس بزن تو دهنش اشغالو تو که از اون بهتری

از سرش هم زیادی بره گمشه

عمرا اگه مثل تو بتونه پیدا کنه

خداروشکر آدم موفقی هم هستی👌🏻

اجی من خودم پرستارم، ماشین دارم ، مدرکم از اون بالاتره ، خوشگلم هستم غلط کرده ، این اصلا زیر سرش بلن ...

پس چطور میگه برو کار کن خرجت رو در بیار یا شما که ماشین داری و اینا چرا میگی با التماس پول ازش میگیری اونم فقط خوردنی میگیره