2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 145 پست
ننه ای بی صاحبش پرش میکنه صد در صد یه کلیپ دیدم تو اینستا مادره از دور با یه لبخند شیطانی از دور دعو ...

مادرشوهر من سید هس تازه. خدا گرفتارشون کنه فقط آه من و بچم چرا نمیگیره اون شیطانارو اخه

پدرش ، بهم گف چطور اون یکی عروس میسازه تو نه؟ به شوهرم میگفتن زنتو طلاق بده ، الانم بهش میگن بی عرضه ...

عجب خانواده کثیفی داره 😐

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ننه ای بی صاحبش پرش میکنه صد در صد یه کلیپ دیدم تو اینستا مادره از دور با یه لبخند شیطانی از دور دعو ...

😂 آره همینطوره وقتی به هدف میرسن میشینن نگاه میکنن میگن خودت مریضی تو توانایی شوهر نگهداشتن نداری

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مگه برگه مامور امضا نکرده وقتی تورو برده خونه جدیددوباره شکایت میکنی بهتر

نه مارو قاضی اشتی داد، روال قانونی نرفتیم. قاضی گف اگ این کارارو نکنی ، توی پرونده ی کتک کاری زنت، مجازاتتو ده برابر بیشتر مینویسم اینم ترسید

پدرش ، بهم گف چطور اون یکی عروس میسازه تو نه؟ به شوهرم میگفتن زنتو طلاق بده ، الانم بهش میگن بی عرضه ...

خب اون یکی عروس چطوری میسازه؟ حتما آدم حسابشون نمیکنه یا شوهره پشتشه

من بودم بهش میگفتم تو منو طلاق بده برو ببین با این وضعیتت کی بهت زن میده میرینن بهت زنا

نهایت به دختر مشکل دار بخوادت

نه خونه ای داری نه چیزی نه کار درست حسابی

قیافمم از سر تو زیادیه

نه مارو قاضی اشتی داد، روال قانونی نرفتیم. قاضی گف اگ این کارارو نکنی ، توی پرونده ی کتک کاری زنت، م ...

آها کاش مینوشت چن تا شلاق بهش میزدن دلمون خنک میشد

خب اون یکی عروس چطوری میسازه؟ حتما آدم حسابشون نمیکنه یا شوهره پشتشه

نه هیچ کدوم شوهرش بدتر از شوهر منه بچه ننس ، این ولی تو سری خوره ، میگه فقط شوهرم منو ببره گردش تفریح حتی با مادرشوهر میرن تازه ازش بدشم میاد ولی چیزی نمیگه، در کل حتی شوهرش پیش ما تحقیرشم میکرد هیچی نمیگف. مهریشم ۱۴ تا هس مذهبیه. اینام میخان مث اون باشم

نه هیچ کدوم شوهرش بدتر از شوهر منه بچه ننس ، این ولی تو سری خوره ، میگه فقط شوهرم منو ببره گردش تفری ...

بگو متاسفم من مثل اون احمق نیستم

آها کاش مینوشت چن تا شلاق بهش میزدن دلمون خنک میشد

همه ی شکایتامو پس گرفتم بخاطرش. همشم من برنده بودم دیه براش میومد حتی شلاق. ولی رضایت دادم. اینم شاخ شد واسم

بگو متاسفم من مثل اون احمق نیستم

اره من جلوشون وایسادم، من شوهرمو از اونجا کشیدم بیرون بااینکه سختی کشیدم

من جنگیدم تا چیزی ک میخامو به دست بیارم. ولی پدرش مادرش پشت صحنه میخان پرش کنن روزگارمو سیاه کنه تا انتقام بگیرن

😂😂دم در آورده مرتیکه فکر میکنه براش ریدن

والا این خدا هم حیوونارو برداشته به جا آدم رنگ کرده جا زده فرستاده تو دامن ما

البته دور از جون پدرامون دور از جون مردای محترم و آبرودار

عزیزم من ی لحظه ک خدمو جای شما میذارم

خب مسلمه هرمادری جیگر گوشه خودشو دوست داره

شما ت دلت بگو به خاطر خدا صبر میکنم انشالله خدا جوابشونو بده

هیچی نگو بهش

بگو خدایا خودت جوابشونو بده من مادرم نمتونم بچمو ول کنم

اصن ب حرفاش اهمیت نده

و از خدا کمک بخواه

و هرموق بهت بی احترامی کرد شما هم بهش محل نده