2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 146 پست
اون انتظار داشت کار کنم تقدیمش کنم پولمو. البته اوایل تا ۶۰ میلیون دادم بهش دیدم گف به من چه خرج خون ...

کار کنی پولشو تقدیم آقا کنی بچه داری و خونه داری و اشپزی و نظافت هم کامل به عهده تو باشه

چــــشـــــــم امپــــــــراطور!

آقا فقط یه کار برعهدشه عرضه اونم نداره👎

بندازه خب خودت میگی بهت پول تو جیبی که نمیده هیچ خریدم برات نمیکنه ، دیگه از دعوا راه انداختنش میترس ...

میگه تو اول خودتو ثابت کن بهت اعتماد کنم، ماشینتو که به اسم خودته بیار بذارش اینجا، طلاهاتو برگردون. بدونم منو میخای با حرف نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو برو ببینم این دول موشیت کیو ارضا میکنهکمرم که نداریباید به روت میوردمنه چشمم رو ببندممن اگر اونج ...

اخه شوهرم واقعا خوشتیپ و خوش هیکله. همه ازش تعریف میکنن. اینم هوا برش داشته

چنتا مثال زدم گف اونا خوشگلن تو که نیستی

🤣🤣 بگو اونقد به مادر خواهر کثافت تر از خودت نگا کردی عن گرفته چشماتو نمیبینی

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
میگه تو اول خودتو ثابت کن بهت اعتماد کنم، ماشینتو که به اسم خودته بیار بذارش اینجا، طلاهاتو برگردون. ...

تو اصلا بگو اعتمادتو نمیخوام، ولش کن اونو همش بهانه ست میحواد پولا رو ازت بگیره

هرچی خودتو ضعیف نشون بدی مططمئن یاش روز به روز بدتر تحقیرت میکنه

حَسبی الله💫🍃
تو اصلا بگو اعتمادتو نمیخوام، ولش کن اونو همش بهانه ست میحواد پولا رو ازت بگیرههرچی خودتو ضعیف نشون ...

ضعیف نه. هیچوقت دیگه نمیخام من پا پیش بذارم. اون شب قهر کرد جاشو جدا کرد. بچه رو خوابوندم رفتم پیشش، یه دستم بهش دادم ادم شد ، فردا دوباره کاراش حرفاش شرو شد...

این فقط دردش اینه که از ننش دوره بهونه دیگه ای وجود نداره

ننه ای بی صاحبش پرش میکنه صد در صد

یه کلیپ دیدم تو اینستا

مادره از دور با یه لبخند شیطانی از دور دعوای پسر و عروسشو نگاه میکرد کیف میکرد 😐

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

این حرفا قشنگ معلومه یکی یادش میده

پدرش ، بهم گف چطور اون یکی عروس میسازه تو نه؟ به شوهرم میگفتن زنتو طلاق بده ، الانم بهش میگن بی عرضه ای اگ زنتو ادم حساب کنی

ضعیف نه. هیچوقت دیگه نمیخام من پا پیش بذارم. اون شب قهر کرد جاشو جدا کرد. بچه رو خوابوندم رفتم پیشش، ...

تا زمانی که باهات بدرفتاری کنه و تو باهاش خوب باشی و تاژه جايزه هم بهش بدی رفتارش هروز بدتر میشه.

الان امشب اینکارا رو کرده از فردا محلش نذار تا اخلاقش درست شه

حَسبی الله💫🍃
دقیقا همینو میگم. اخرش گف میبرمت خونه ننم زندگی کنیم. منم گفتم روزگارتو از اینم تیره تر میکنی اونوقت ...

مگه برگه مامور امضا نکرده وقتی تورو برده خونه جدید

دوباره شکایت میکنی بهتر

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂