2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 146 پست

بگو برو ببینم این دول موشیت کیو ارضا میکنه

کمرم که نداری

باید به روت میوردم

نه چشمم رو ببندم

من اگر اونجام مثلا این شکلی بود اصلا جرعت نمیکردم اینطوری حرف بزنم

ببین حتی اگر عیب و ایرادی نداره نقطه ضعفش همونه توهم اینو دست بگیر

چون این الان خیلییی خودشو بالا بالا میدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم میشه شوهرتون از نظر اقتصادی خیلی زیر فشاره و شاید شما در گذشته ی کاری کردین بر خلاف میلشون ک ب ...

میخاس زن نگیره وقتی خونه نداره، الان خونه مادرشوهرم مستاجر هس چرا پولشو نمیده به پسرش. میخاد زندگی مارو بهم بزنه.

من اصلا خودمو کم نمیبینم. بهش گفتم که اگه جدا شم میرم ازدواج میکنم . بهم میگه الان دخترارو نمیگیرن، ...

بهش بگو اتفاقا بیوه هارو میگیرن اونم مجردا خیالت راحت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
تاپیک شکایت کردنت رو الان خوندم..دمت گرم...حکم قاضی خیلی درست بوده که خونه رو جدا کنید و تعهد بده و ...

۲۸ سالش. تازه داشت خودکشی میکرد منو بگیره الان میگه از اول اشتباه بود انتخابم بهم نمیخوریم

من اصلا خودمو کم نمیبینم. بهش گفتم که اگه جدا شم میرم ازدواج میکنم . بهم میگه الان دخترارو نمیگیرن، ...

بگو باشه هروقت اومدم از بی شوهری سر گذاشتم رو شونت گریه کردم تو دلداریم بده😄 بگو کور بودی روز اول میرفتی زن شاغل میگرفتی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بگو باشه هروقت اومدم از بی شوهری سر گذاشتم رو شونت گریه کردم تو دلداریم بده😄 بگو کور بودی روز اول م ...

اون انتظار داشت کار کنم تقدیمش کنم پولمو. البته اوایل تا ۶۰ میلیون دادم بهش دیدم گف به من چه خرج خونت کردی. منم جمع کردم الان فشاری شده

من ۹ ماه خونه بابام بودم بااینکه مهریه اجرا گذاشتم ولی هیچی ازش نگرفتم پس گرفتم شکایتامو از اول گفتم ...

هدفش این بوده مهریتو ببخشی راحت مفتی طلاقت بده. انگار فشارای مالی عقلشو زایل کرده نمیفهمه چی میگه همچین میگه مامان جدید برا پسرش میگیره انگار شما بداموزی برا پسرش داری و اذیتش میکنی عجبا ادمیه ها

دلش پر بوده است ،این بهانه شده خالی کرده سرت...باید ببینی رفتارت واقعا و چجوریه باهاش ..اگر زیاد باه ...

این فقط دردش اینه که از ننش دوره بهونه دیگه ای وجود نداره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اونوقت بدتر دعوا میندازه واسه چی خرجتو میدم وقتی روی خوش بهم نشون نمیدی.

بندازه خب خودت میگی بهت پول تو جیبی که نمیده هیچ خریدم برات نمیکنه ، دیگه از دعوا راه انداختنش میترسی؟

بگو وظیفته میخوای همین چهار قلم خوراکی هم برای خونه نخر.

برو خودت سر یه کاری پولاتو برای خودت خرج کن محل سگ نذار بهش بابا ، بهش رو دادی پررو شده

توهم بگو برای چی روی خوش بهت نشون بدم وقتی همش تحقیرم میکنی

حَسبی الله💫🍃

دقیقا بیشتر بدبختیمون تقصیر این نادوناییه که راه میرن میگن شوهر نیس، شوهر نیس..مردها فکر میکنن دیگه چه تحفه ای هستن و چه افتخاری دادن متاهل شدن😑

این فقط دردش اینه که از ننش دوره بهونه دیگه ای وجود نداره

دقیقا همینو میگم. اخرش گف میبرمت خونه ننم زندگی کنیم. منم گفتم روزگارتو از اینم تیره تر میکنی اونوقت چون بدتر نمیسازیم اونجا