2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا خوب گربه فقط واسه چند روز اوله.اگه میتونی به گربه جدید به سرپرستی بگیر.فکر نکنی دل ندارما.خودم ...

این گربه تو حیاط لونه کرد

من اگ گربه خونگی داسته باسم می میرم اگ طوری بشه

دلشو ندارم

نمیارم تو خونه برای سرپرستی

نمیدونم🥲، حیوونا خیلی موجودات خوبی هستن،نمیدونم راه حل این مشکلت چیه...

😭😭😭😭اگر بدونی چطوری دنبال من می دویید تا منو میدید تا میرفتم تو حیاط میپرید جلو پام

با دو کوچولو عین اسب کوتوله ها دنبالم میومد تا دستشویی صبر میکرد برگرذم باز میومد باهام تا جلو در

تا منو می دید میپرید جلوم برام دلبری میکرد میو کرد چشاشو خوشکل میکرد اخخخخ قلبم

با داداسس میپریدن رو هم بازی

مینشستم نگاشون میکردم کیف میکردم

خ شیرین بوذ بودنش

هرغمی پایانی دارد همچنان ک هرخوشی پایانی دارد

😭😭😭😭اگر بدونی چطوری دنبال من می دویید تا منو میدید تا میرفتم تو حیاط میپرید جلو پام

با دو کوچولو عین اسب کوتوله ها دنبالم میومد تا دستشویی صبر میکرد برگرذم باز میومد باهام تا جلو در

تا منو می دید میپرید جلوم برام دلبری میکرد میو کرد چشاشو خوشکل میکرد اخخخخ قلبم

با داداسس میپریدن رو هم بازی

مینشستم نگاشون میکردم کیف میکردم

خ شیرین بوذ بودن

کاش بیشتر بش غذا داده بودم

کاش بیشتر بش رسیده بودم شاید دیگنمیرفت بیرون بلا سرش نمیومد

دلم میخواد برات بمیرم.

من پیشیم رو تیر ماه از دست دادم.

مرگ رو به چشمم دیدم و میبینم.

بعد پنج ماه زاااار میزنم.

همین الان کریه میکنم.

شاید باورت نشه، موقعی که مریض بود و حالش بد بود،من آهنگ تمام من شروین حاجیپور رو اتفاقی گوش دادم چندین بار و باهاش گریه کردم.

داخل آهنگ میگه بعد من یه قاصدک میاد به خونهتون/ تو قدرش رو بدون.

گربهام بعد رفتنش کلی برام قاصدک میفرسته.

اون روز داشتم خونه رو تمیز میکردم. دیدم جایی که مینشست، پشت پنجره، دقیقا همونجا یه قاصدک نشسته.

شبی نیست که خوابش رو نبینم. روزی نیست که براش گریه نکنم. چهار سال همدم تنهاییام بود. به شدت وابستهی هم بودیم. مریضی وحشتناکی رو تحمل میکرد.

فقط میخوام بهت بگم، گریه کن، وای اینو بدون که مثل فرشته کنارته تا اببببد و تو بهشت منتظرت میمونه.

من یه پیشی دیگه اومده پیشم،ولی هرگز جای عزیزم رو پر نمیکنه، حتی ذرهای. اینم خیلی دوستش دارما ولی جایگاه اون... یه چیز دیگه بود.