2777
2789

ازدواج کرد🤣

انقدرم بی شرف بود میخواست همزمان منم نگه داره

فکر میکرد عین خودش بی خانوادم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کرد🤣 انقدرم بی شرف بود میخواست همزمان منم نگه داره فکر میکرد عین خودش بی خانوادم

این از اوناست که با یه نفر زندگی میکنه

یه نفر رو تو قلبش داره

و برای بقیه هم دم تکون میده

همین دیشب پی داد استوریمو ریپ زد با بدترین حالت سردی جوابش دادم🖐🏻🙈😂🤣

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

اگر کات از طرف ایشون بوده و بی دلیل و غیر منطقی بوده بهتره دعا کنی هیچ وقت دیگه نبینیش

نه اینکه منتظر برگشتش باشی

کاش دخترا منتظر برگشت اینجور آدما نباشن

چون کسی که آدمو ول کنه حتی یه روز بدون تو بخواد بمونه مشخص میکنه که اصلا دوستت نداشته! نه دختر نه پسر کسی رو که دوست داره از دست نمیده!

یه سریا برمیگردن چون خودشیفته ن نمیخوان فراموششون کنی یا اینکه حوصلشون سر رفته یا دلشون برای چیزی غیر از شما تنگ شده

بهت قول میدم کسی که غیر منطقی و بی دلیل میره تغییر نمیکنه ، برگرده بازم به همون دلایل قبلی خودش میره

اینجا تو میمونی و آسیبی که از دفه قبل بدتر بوده

هر بار بازگشت طرف ضربه محکمتر برای نابودی آدمه

اینا تجربه من و خیلیا بود

اون زمان تو کات کردی باهاش؟من منظورم با کسیه ک طرفش نخواستش

ولی وقتی طرف نخواسته فقط یک بار بهش فرصت مجدد بده نه بیشتر . چون دیگه عادت میشه براش

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

این از اوناست که با یه نفر زندگی میکنهیه نفر رو تو قلبش دارهو برای بقیه هم دم تکون میده

نه اشتهاش زیاد بود

میگفت تورو هم میگیرم😆

گفت پ اینی که رفتی خواستگاریش چی

میگفت نه تو بمون اونو بعدش طلاق میدم

نمیدونم چه رفتاری کرده بودم منو اینقدر احمق میدید کثافت😕

خاک تو سرم با این انتخابم🥴

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓