اره واقعا اینجا هر سال هفت هشت بار زلزله میاد ببین چی میکشم من. تازه از زمان جنگ به این ور بدترم شدم. یه بار رفتیم یه شهری که اصلا زلزله خیز نیست شب که اومدم بخوابم گفتم خدایا شکرت امشب راحت میخوابم اینجا دیگه ترس از زلزله وجود نداره هنوز چشمام گرم نشده بود صدای انفجار اومد😑جنگ شده بود
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من خیلی ترسم مسخرع اس خدا سر دشمنمم نیارع میگم ک چرا دید منو کسی نداره یعنی من ب رو بزو نگاه میکنم کسی نمیتونه بیینه من چی میبینم استرس میگیرم خیلی مسخزع است ولی واقعا داره منو عذاب میذع
عزیزم ممکنه همین لحضه بعد تب گیر کته تو گلوت خفه شی منتظر زلزله نباش مرگ نزدیک تر از اونی که فکر می ...
میدونم همه اینارو ولی بازم این ترس دست از سرم بر نمیداره. خصوصا موقع خواب وقتی به سقف نگاه میکنم تپش قلب میگیرم. انگار سقف خونه مث یه هیولا منتظره اوار شه رو سرم. ببعضی موقع ها با خودم میگم فرض کن هفتاد سال عمر کردی و زلزله هم نیومد اونوقت به خودت میخندی که پنجاه سال از زندگیتو با ترسش حروم کردی. ولی بازم هیچ تاثیری تو اروم کردنم نداره.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر