2777
2789
عنوان

همین الان داری به چی فکر میکنی قشنگم🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 82 پست
به اینکه نوبت دندون پزشکی فردا بهم میدم یا نهاز دندون درد بیدار شدم

منم دندون خراب دارم از دردش بعضی وقتا دیگه میمیرم

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد تاپیک غمگین شد😢💔

خدایا خودت به دلشون صبر و آرامش بده و مشکلاتشون حل کن😢😢😢

خودمم حال خوشی ندارم....💔😢

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

من همشو درست کردم دندون عقلمه...خیلی درد میکنه

ایشالا خوب میشه

ژلوفن خوردی

این وقت شب کجایییید😃

بیرونیم اومدیم خرید .ما خریدامونو شب انجام میدیم

اینجا مغازه ها بازن آخه تا صبح .مشهدیم

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

آره بابا کار از این حرفا گذشته دعا کن بهم نوبت بده بکشمش...قربونت

ایشالا بهت نوبت میده از دردش خلاص شی

خیلی دردش بده درک میکنم😢😢

ب ازمونم ب آیندم کلی استرس دارم گاهی غرق میشم و نمیتونم تلاش کنم میترسم دعا کنید قبول شم

قبول میشی ایشالله

ممنونم عزیزم همچنین کار همیشمه دیگه داغونم قلبم درد میکنه از بغض

چرا مشکلت چیه قشنگم?🥺