2777
2789
اوج درد میدونی کجاس اونجا ک با طلاقم چیزی درست نمیشه ک بدترم میشه

نمیدونم😔 دقیقا حس میکنم گند زدم به زندگیم ، از یه طرف میبینم یعضیا طلاق گرفتن خوشبحت شدن بعدش از طرفی بعضیا هم هستن که بدتر شده وضعیتشون

حَسبی الله💫🍃
نمیدونم😔 دقیقا حس میکنم گند زدم به زندگیم ، از یه طرف میبینم یعضیا طلاق گرفتن خوشبحت شدن بعدش از طر ...

ببین شرایط ادما باهم فرق داره یسریا پول دارن بعد طلاق دقدقه خونه و خرجی ندارن حتی سرنوشت و اینده اون بچه طفل معصومم براشون مهم نیس یسریا حتی بچه رو میدن ب شوهرشون و سریع با یکی دیگ ازدواج میکنن.حالا فکن هم پولی نداری هم نمیتونی از بچت بگذری هم کسی نیس بچتو نگه داره هم نیازجنسیتو و محبتی رو باید چیکار کنی یا باید سریع با ی اوسکول دیگ ازدواج کنی یا وارد رابطه های ابدوغ خیاری بشی ک hpv.hivخالصن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس درد دلت چیه

بد دهنه بچه ننه هست خیلی زیاددددد

تازه عروس بودم چقدر باهام دعوا کرد

حرفای کلفت میزنه حرفایی که اگه به کوه بگی ؛, میترکه

خیلی زبون درازه و سریع صداشو میبره بالا و باهام دعوا میکنه

سریع از کوره در میره

حس میکنم اولویت اولش و حتی دومش هم نیستم تو زندگی

دوران نامزدی خیلی دهن بین بود خیلی زیاداااا

حرف باهاش میزنم جواب نمیده

خیلی سرد شدن نسبت بهش

تو اقدام بودیم برای بچه؛ باهام قهر میکرد... چقدر زجر کشیدم تا حامله شدم

هر چی میگفتم بخدا این ماه دکتر بهم قرص داده حیفه قهر نکن

میگفت نه تو چرا ننمو نیومدی ببریم دکتر (,.یه شهر دیگه)

در حالی که من کار میکردم از صبح تا شب. بغیر از کار خونه و...

بخدا دلم برای خودم میسوزه 😭 حق من اصلا این آدم نبود

ولی مردم داره و اگه مثلا من به بقیه بگم همسرم رفتارش اینجوریه کسی باور نمیکنه

کاربر سال ۹۶
ببین شرایط ادما باهم فرق داره یسریا پول دارن بعد طلاق دقدقه خونه و خرجی ندارن حتی سرنوشت و اینده اون ...

اره خب واقعا بچه خیلی مسئله مهمیه ، خیلی سخته هم بردنش هم رها کردنش

ولی ادم دیدم که بدون پول جدا شده بدون حمایت خانواده و خودش تلاش کرده و کار کرده ، الان هم ماشین داره هم خونه هم یه عشق جدید.

خیلی بستگی به شانس و میزان تحمل ادما داره

حَسبی الله💫🍃
بد دهنه بچه ننه هست خیلی زیادددددتازه عروس بودم چقدر باهام دعوا کردحرفای کلفت میزنه حرفایی که اگه به ...

این مشکل تو یکی از هزاران مشکل منه شوهر من هم بد دهنه هم کتک میزنه هم خیانت میکنه هم پول نمیده هم هیچ الویتی ندارم براش هم بی عرضه اس هم خانوادشو بیشتر قبول داره هم مستاجریم هم ماشین نداریم کدومو بگم دیگ حق منم این زندگی نیس و نبوده

اره خب واقعا بچه خیلی مسئله مهمیه ، خیلی سخته هم بردنش هم رها کردنش ولی ادم دیدم که بدون پول جدا شده ...

ی چی بهت بگم خدایی نکرده توهین نشه اینی ک تو میگی ببخشید با کارو تلاش خودش هیچی نشده ـاینجا ایرانه اگ کسی بفهمع شوهر نداری هزارجور بهت پیشنهاد اخلاقی و غیر اخلاقی میده این خانومای ک تو میگی در قبال ی چیزی ی چیزی دریافت میکنن زیاد دیدم ازشون.یسریا ک کلن زدن تو کار مردای متاهل ببین یکی از همینان میان با شوهرای ما میریزن روهم بخاطر پول یکیو میشناختم تو برنج و گوشت خونشو دوس پسراش میخریدن.

این مشکل تو یکی از هزاران مشکل منه شوهر من هم بد دهنه هم کتک میزنه هم خیانت میکنه هم پول نمیده هم هی ...

هعی خواهر

ماها دخترای خوبی بودیم و خدا شوهرای خوبی نصیبمون نکرد

من امید دارم به یه دنیای دیگه

حد اقل اونجا آرامش داشته باشیم

کاش مردا بفهمن وقتی زنشون متوجه بشه که اولویت چندم شوهرشون هستن؛ این استارت سردی یه رابطه هست

بخدا مرد بچه ننه تحملش عذابه

دوران نامزدی بهم میگفت در صورتی دوست دارم که ننم ازت راضی باشه

کاربر سال ۹۶
این مشکل تو یکی از هزاران مشکل منه شوهر من هم بد دهنه هم کتک میزنه هم خیانت میکنه هم پول نمیده هم هی ...

با پول فروشندگی لباس فروشی و مطب دکتر نمیشه حتی پول پیش خونه جور کرد اونی ک تو میگی در درست ترین حالت صیغه ی مرد پولدارشده

هعی خواهرماها دخترای خوبی بودیم و خدا شوهرای خوبی نصیبمون نکردمن امید دارم به یه دنیای دیگهحد اقل او ...

شوهر من بچه ننه نیس ولی هرچقدم بدی و نامردی خانوادشو میبینه نمیخواد باور کنه باعث بدبختیاش همون خانوادس

خانواده من خوبن ولی حمایتم نمیکنن برا طلاق.دخترم کوچیکه ده سالش بشه جدا میشم

ایشالا تا اون موقع اصلا احتیاج نشه که جدا بشی

ایشالا زندگیت همون جور که میخوای رقم بخوره و فکر جدایی نکنی به امید خدا

کاربر سال ۹۶