2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسری زنارو میبینم زندگیا عالی پول و همه چی دارن بعد از ی جا دیگ کمبود دارن یکی هس بچه دار نمیشه چنسا ...

اره گاهی یه جاییش باید بلنگه حتما انگار

ولی من یکی دو نفر رو میبینم که چقدر خوشبختن چقدر زندگی به کامشونه چقدر همه چیز براشون مهیا هست

شوهرشون که انگار غلام حلقه به گوش

البته من ظاهر زندگیشونو میبینم ولی همیشه شادن و همیشه هم در حال پیشرفت

کاربر سال ۹۶
اره گاهی یه جاییش باید بلنگه حتما انگارولی من یکی دو نفر رو میبینم که چقدر خوشبختن چقدر زندگی به کام ...

ی عزیزی میگف مردا درهرصورت خیانت میکنن مردی ک لو نمیره مخفی کار ماهریه.ی مرد میتونه عاشق زنش باشه ولی تو بغل هزارتا هرزه بخوابه

منم سختم باهاش گرم باشم بد تموم خیانتا و بدیهاش

مشکل من اینجاست که متأسفانه انقد احساساتیم بعد از اینکه التماس کرد ببخشمش دیگه اصلا سختم نیست و همش کشش دارم سمتش ولی با زحمت دارم خودمو سخت و سرد میکنم و با زور واقعا ازش فاصله میگیرم

حَسبی الله💫🍃
ی عزیزی میگف مردا درهرصورت خیانت میکنن مردی ک لو نمیره مخفی کار ماهریه.ی مرد میتونه عاشق زنش باشه ول ...

اره منم شنیدم میگن اوج خیانت ها تو پنج سال دوم اتفاق میفته

وای دلم میخواد برگردم عقب فقط

هعیییی

کاربر سال ۹۶
مشکل من اینجاست که متأسفانه انقد احساساتیم بعد از اینکه التماس کرد ببخشمش دیگه اصلا سختم نیست و همش ...

خب ماهم ادمیم من ب حدی احساساتی بودم بحدی ب جنس مخالف نیاز داشتم و بقولی محتاج بودم شوهرم یکاری کرد تنهایی رو یاد گرفتم از اینک دیگ هرگز منتظر و محتاج اغوش هیچ مردی نیستم حتی انرژی زنونه ندارم صفر صفر

خب ماهم ادمیم من ب حدی احساساتی بودم بحدی ب جنس مخالف نیاز داشتم و بقولی محتاج بودم شوهرم یکاری کرد ...

دقیقا دلم میگیره که اینکارو باهامون کردن

میتونستیم چققدر عاشقانه زندگی کنیم و این عوضیا ریدن توش

حَسبی الله💫🍃