2777
2789
چرا همشو فولم ولی خسته شدم دیگه خیلی یهویی رفتم نهم خیلی یهویییی دیگه دارم نابود میشم از استرس و درس ...

عزیزم خب اگه همشو بلدیییی فقط چنتا سوال حل کن همین بعدشم انقدم مهم نیست ک ب خودت استرس نده ماهم این مسیرو گذروندیم مهم اینکه خرداد نمرت خوب بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من شروع کن نمونه سوال حل کردن یکم حل کن از هر مبحث بعدش برو سراغ علوم

ببخشید حواسم نبود فردا امتحان علوم داری

امشب بشین نمونه سوال حل کن در حین حل کردن نمونه سوال برات مرور میشه

حرفت خیلی بهم انگیزه داد🌹🫶🏻

برای غلط تایپیهام ببخش. سریع نوشتم که زمانت گرفته نشه. تا لحظهی آخر بخون. من همین چند وقت پیش دانشگاهم رو تموم کردم. امتحانات دانشگاه اکثرا متوالی و فشرده میشدن، گاهی سه تا امتحان در یک روز. موقع امتحانات وقتایی میشد که در کل یک هفته نهایت چهار پنج ساعت اونم بین درس میخوابیدم. ولی هفت ترمه با معدل نوزده و نیم کارشناسیم رو تموم کردم. الان تاااا دلت میخواد میخوابم به هیچ جا هم برنمیخوره. ولی اون موقع اگه میخوابیدم ضررش رو میدیدم.

گفتم خوب بشین تمرین کن حیفه . دبیرت می شناسی حتما بار اولش نیست که امتحان میگیره از آنجایی در این در ...

دبیرم اصلاااااا درس نمیده کل مدرسه شاکی ان پارسال از دبیری چندتا کلاس برش داشتن اما امسال مدیر عوض شد و باز شد دبیر همه کلاسا

ولی مهمم نیست من خودخوانم بعد نفهمم میرم سراغ کلیپ اموزشی حتی ریاضی هشتم را کلش را خودم خواندم تو کمتر از یکماه،واسه جهشی....

ولی با اینکه بلدم استرس....

برای غلط تایپیهام ببخش. سریع نوشتم که زمانت گرفته نشه. تا لحظهی آخر بخون. من همین چند وقت پیش دانشگا ...

مممنونم.

اره حیلی حرفتون را قبول دارم من خودم تابستون ۳ ساعت می خوابیدم بعضی مواقع و ۴۸ ساعت بیدار بودم واسه آزمون جهشی ولی تهش با معدل ۱۹.۹۵ قبول شدم با اینکه یکماه بیشتر وقت نداشتم....

احسنتم دانشگاه و این نمرات عالیههههه

مممنونم.اره حیلی حرفتون را قبول دارم من خودم تابستون ۳ ساعت می خوابیدم بعضی مواقع و ۴۸ ساعت بیدار بو ...

آففففرین بهت، عاااالیه، همینجوری پیش برو و خسته نشو. حرف هیچکس رو هم به جز مشاور درسیت جدی نگیر. مهم اینه آخرش خودت به خودت افتخار کنی.

یادمه یه درس تخصصی داشتیم. نود درصد کلاس مردود شدن اون درس رو. باقی هم با ده، یازده پاس شدن. من فقط بیست گرفتم. هنوزم بعش فکر میکنم قند تو دلم آب میشه. 🤣

این پست رو هم ریپلای نزن دیگه. برو بخوووووون که میدونم میترکونی. قهوه یادت نره.

اقا میگی امتحام ریاضی داری امروز

برو تو گوگل بزن فصل اول ریاضی نهم پویان تائبی

فصل اولش رایگانه

ولی

خیلی خوب درس میده

نمونه سوال حل میکنه یکجوریم حل میکنه حوصلت سر نره خوبم یاد بگیری

من خودم کلاس شیشمم فیلماشو نگاه میکنم خیلی خوبه