anahita70 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 472 عنوان مردا باعث شدن اینجوری بشیم 128 بازدید | 6 پست سردیم نه گرم مثل نامزدی... سمتشون نمیریم.. ابراز علاقه سالی یه بار... بگن دوستت دارم میدونیم دروغه... مثل نامزدی ارایش نمیکنیم قبل اومدنشون...می بینیم قند تو دلمون اب نمیشه.. حس میکنیم مجبوریم تحملشون کنیم امروز | 02:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16748 قبول دارم.چون اوایل وقتی تحویلشون گرفتیم فکر کردن ولیعهد انگلستانن یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
anahita70 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 472 قبول دارم.چون اوایل وقتی تحویلشون گرفتیم فکر کردن ولیعهد انگلستانن با امید اومدیم خوشبخت باشیم خیلی اذیت شدیم 💔
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16748 با امید اومدیم خوشبخت باشیم خیلی اذیت شدیم 💔 دخترا با تفکر عشق و ساختن وارد زندگی میشن. پسرا با تفکر به دست آوردن برده ی جنسی و نوکر مفت یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2028 دخترا با تفکر عشق و ساختن وارد زندگی میشن. پسرا با تفکر به دست آوردن برده ی جنسی و نوکر مفت نععععع هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2028 مردها با تفکر ساختن زندگی سالم و مرفه ازدواج میکنند هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
دختری_که_جک_ولش_کرد عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 9583 دقیقاحتی مردا باعث شدن زنا دائم به فکر حساب مخفی و مال اندوزی بیوفتن ، قبلا زنا اصلا اینجوری نبودناز بسکه از فداکاری و قناعت خانوما سواستفاده شد اینجوری شدنالبته همه ی مردا بد نیستن ، یه عده ی خیلی کمی ازشون واقعا خوبن ❤️🤍PEGAH🤍❤️