2777
2789
عنوان

بیاین راجب جهیزیه حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 69 پست
بله برا داداشم وسیله خریدیمخجالت میکشیم به یه دختر بگیم پاشو وسیله بخر

والا عجیبه

دختره باید خودش خجالت بکشه که هیچی نبرده تو زندگی

نمیخواد بگیم

با اصالت باشن میخرن

بابای دختر باید محیا کنه

کدوم پدره که بره زیر بار خفت

چیزی که رسمه رو اجرا نکنه

حاظر بشه به دخترش طعنه بزنن

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

عزیزم من کامنت های شما رو تا اینجا خوندم، میخواستم بپرسم پس به نظر شما نقش دختر در تشکیل زندگی مشترک ...

دقیقا اسمش روشه زندگیمشترک.

بعد توقع داشته باشی چرا قبول نمیکنه مهاجرت کنیم.تادیکهای قبلی اسی اینو میگه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب تاپیک قبلیم حرف میزنی؟شدنش که شدنیه ولی شوهرم عمرا قول کنه😔

خوب خونش این جاست و وسایلش .

شما تمایل دارید میتونی برید .(این حرف من دقیقا بازتاب صحبت های شما در این تاپیک هست )

کل عمر و جوونیشو میزاره پای پسرهبچه بیار کلفتی کن اینا حساب نیست نه؟؟بعد دخترا نمیتونن به اندازه پسر ...

خب دختر خوب، پسره هم داره کل عمر و جوونیش رو میگذاره پای اون دختر، پسر که موقع عروسی تاکسی درمی نمیشه که همینجور جوان بمونه، پسر هم اگر خانمش شاغل نباشه از صبح زود باید از خواب ناز بزنه بره سر کار تا شب خسته و مونده با کلی آدم بد و خوب سر و کله بزنه و درآمدش رو تماما خرج همسر و زندگی کنه

شما داری با ما شوخی میکنی یا واقعا این اعتقادات رو داری؟

خیلی عجیبه

گمونم شاغل هم نیستی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب دختر خوب، پسره هم داره کل عمر و جوونیش رو میگذاره پای اون دختر، پسر که موقع عروسی تاکسی درمی نمیش ...

نه متاسفانه شاغب نیستم

و اره اعتقاداتم اینه

خب اگه کار نکنه و خرج همسر نکنه و صبح تا شب تو خواب ناز باشه و عیاشی کنه خوبه؟؟

باشه شما خرج همسرتو بده نذار کار کنه اب تو دلش تکون بخوره

💖M

کل عمر و جوونیشو میزاره پای پسرهبچه بیار کلفتی کن اینا حساب نیست نه؟؟بعد دخترا نمیتونن به اندازه پسر ...

استارتر مگه چقدر پسر عیاش و رفیق باز و مشروب خور دیدی اطرافت که فکر میکنی همه اینجورن و اگر عیاشی رو بگذارن کنار مثلا تا ۳۰-۳۳ سالگی صاحب همه چیز میشن اونم با این قیمتها و تورم الان؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب دختر خوب، پسره هم داره کل عمر و جوونیش رو میگذاره پای اون دختر، پسر که موقع عروسی تاکسی درمی نمیش ...

میتونی تاپیک های قبلی رو ببینی در چه سطح توقعی هستند دوستمون.واقعا قصد قضاوت ندارم ولی تاپیکهاش باعث میشه قضاوت کنم.

اگه به طعنه قرار باشه زندگی کنم باید برم بمیرم دیگه

پس شوهر شما باید بره بمیره دور از جان.

ایشون اومده زندگی کنه ولی با چند حرف شما و تاپیک های شما اینجور نشون میده که شما دنبال زندگیباشید

نه متاسفانه شاغب نیستمو اره اعتقاداتم اینهخب اگه کار نکنه و خرج همسر نکنه و صبح تا شب تو خواب ناز با ...

نه من خرج همسرم رو نمیدم، خانه دار هستم و شاغل نیستم، اما در حد توان پدرم که کارمند ساده بود جهیزیه تهیه کرد و داد، همسرم هم در حد توانش خونه خرید، ایشون از صبح زود که من و دخترم خوابیم میره سر کار و شب برمیگرده و تمام درآمدش رو در اختیار ما میگذاره، منم کارهای منزل رو انجام میدم، نه ایشون نوکر و برده من هست و نه من کلفت، من دارم کارهای زندگی مشترک مون رو انجام میدم همزمان درس هم میخونم و دانشجوی دوره دکتری هستم

استارتر مگه چقدر پسر عیاش و رفیق باز و مشروب خور دیدی اطرافت که فکر میکنی همه اینجورن و اگر عیاشی رو ...

30تا 33نه

18تا 33

اگه الواتی و عیاش نباشن به همه چی میرسن

عزیزم درسته خاندارم ولی هروز بیرون میرم جامعه رو میبینم پسرا خیلی باشی و بدرد نخور شدن

💖M

میتونی تاپیک های قبلی رو ببینی در چه سطح توقعی هستند دوستمون.واقعا قصد قضاوت ندارم ولی تاپیکهاش باعث ...

دیدم، تاپیکی که با وجود شاغل نبودن توقع نیروی خدماتی دائمی هم دارن