بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کل عمر و جوونیشو میزاره پای پسرهبچه بیار کلفتی کن اینا حساب نیست نه؟؟بعد دخترا نمیتونن به اندازه پسر ...
خب دختر خوب، پسره هم داره کل عمر و جوونیش رو میگذاره پای اون دختر، پسر که موقع عروسی تاکسی درمی نمیشه که همینجور جوان بمونه، پسر هم اگر خانمش شاغل نباشه از صبح زود باید از خواب ناز بزنه بره سر کار تا شب خسته و مونده با کلی آدم بد و خوب سر و کله بزنه و درآمدش رو تماما خرج همسر و زندگی کنه
شما داری با ما شوخی میکنی یا واقعا این اعتقادات رو داری؟
خیلی عجیبه
گمونم شاغل هم نیستی
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کل عمر و جوونیشو میزاره پای پسرهبچه بیار کلفتی کن اینا حساب نیست نه؟؟بعد دخترا نمیتونن به اندازه پسر ...
استارتر مگه چقدر پسر عیاش و رفیق باز و مشروب خور دیدی اطرافت که فکر میکنی همه اینجورن و اگر عیاشی رو بگذارن کنار مثلا تا ۳۰-۳۳ سالگی صاحب همه چیز میشن اونم با این قیمتها و تورم الان؟
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه متاسفانه شاغب نیستمو اره اعتقاداتم اینهخب اگه کار نکنه و خرج همسر نکنه و صبح تا شب تو خواب ناز با ...
نه من خرج همسرم رو نمیدم، خانه دار هستم و شاغل نیستم، اما در حد توان پدرم که کارمند ساده بود جهیزیه تهیه کرد و داد، همسرم هم در حد توانش خونه خرید، ایشون از صبح زود که من و دخترم خوابیم میره سر کار و شب برمیگرده و تمام درآمدش رو در اختیار ما میگذاره، منم کارهای منزل رو انجام میدم، نه ایشون نوکر و برده من هست و نه من کلفت، من دارم کارهای زندگی مشترک مون رو انجام میدم همزمان درس هم میخونم و دانشجوی دوره دکتری هستم
میتونی تاپیک های قبلی رو ببینی در چه سطح توقعی هستند دوستمون.واقعا قصد قضاوت ندارم ولی تاپیکهاش باعث ...
دیدم، تاپیکی که با وجود شاغل نبودن توقع نیروی خدماتی دائمی هم دارن