2777
2789
عنوان

بیاین راجب جهیزیه حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا برام عجیبه خونه وطلا با پسر مردم باشه جایزیه هم بیاره ، پس دختر چی ،این باشه که هیچ پسری نمی ت ...

افرین پسر مردم اول زندگی کو ش پاره شده صررش واسه جفتشونه

این زندگیه جفتسونه مگه میسه اینقدر بی تفاوت

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمیدونم قدیمیای ما چه فکری کردن این رسم مزخرف و گذاشتن. والا خدا هم همچین چیزی از زن نخواسته. ما دو ...

متاسفم واقعا ای کاش تجربه نمیکردی همچین چیزیو

ولی منت نداره که طرف برا خودش عروسی گرفته

💖M

نه تو شهرمون متاسفانه رسم هستوای ما گفتیم نمیدیم اول کاری

چی بگم مد که رسم جهیزیه سنگین داریم ،حتی تابلو فرش ابریشم و رانر ابریشم می دیم ، سیمسومونی رسم داریم خیلی زیاد ، ولی با سیسمونی موافق نیستم ولی جهیزیه به نظرم دختر باید بده ، پسر دست تنها که نمی تونه هم خونه بخره هم جهیزیه بده خدایی ظلمه ،خوبه شوهراتون قبول کردن

بنظر من منطقی نیستیه پسر 25/30 ساله تو این شرایط باید چقدر کار کنه که همه اینارو تهیه کنه، مگر باباش ...

خب اگه پسر کار کنه پولشو مواد و مشروب و چیزای بی ارزش نده میتونه بگیره

💖M

متاسفم واقعا ای کاش تجربه نمیکردی همچین چیزیوولی منت نداره که طرف برا خودش عروسی گرفته

😆میدونم این حرفارو جدی نمیگی میخوای حرص کاربرا رو در بیاری

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

افراطو نفریط کلا بد هست چه همه چی با داماد باشه بده مسکن عروسی ماشیم جهیزیه چه واسه داماد بی عرضه که نه مسکن درستو حسابی داره نه عروسی و مراسم به بدرد بخوره گرفته کلا باید به شرایط دو طرف نگاه کرد هر کی وظیفشو انجام بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مریضم مگه

عاره واقن حتی من شنیدم پسرا انتظار دارن زن که میگیرن زن بره خونشون زندگی کنه اصلا یه وضعی شده نگفتنی هعییییی

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

چی بگم مد که رسم جهیزیه سنگین داریم ،حتی تابلو فرش ابریشم و رانر ابریشم می دیم ، سیمسومونی رسم داریم ...

اخه اکثرا خونه رو پدر طبقه بالا میسازه میده

طلا هم که انچنان نمیدن دیگه الان

مهریم که وجود نداره

حداقل کار کنه برا خونه خودش وسیله بخره

💖M

متاسفم واقعا ای کاش تجربه نمیکردی همچین چیزیوولی منت نداره که طرف برا خودش عروسی گرفته

به شعور طرف بستگی داره. شما معلومه همسرت و خانواده اش درک و فهم دارن. بعضیا خیال میکنن طرفشون باید تو همه چیز کوتاه بیاد و درک بکنه ولی نوبت خودشون که میشه هزارتا خواسته دارن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
افریندوستام ازدواج کردن هم جهیزیه بردنهم مواد غذایی اولیههم تو یخچالیاخه چرا انقدر شوهر رو بی عرضه ب ...

ببخشید امیدوارم برنخوره به کسایی که اینکارو کردن.اما اکثرشون ضعف هایی دارن منم یکیشونومیشناسم کلی هم پول به پسرع دادن و خونه مفت

و علت داشت چون پسر رو گول زده بودن

ببخشید امیدوارم برنخوره به کسایی که اینکارو کردن.اما اکثرشون ضعف هایی دارن منم یکیشونومیشناسم کلی هم ...

مام داریم تو فامیل

هم خونه

هم یه پراید

هم دو تا النگوی پهن برا دخترشون

هم جهیزیه کامللل

خو پسره این وسط به چه دردی میخورده😐

💖M