2777
2789
عنوان

بیاین راجب جهیزیه حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 69 پست
نه من خرج همسرم رو نمیدم، خانه دار هستم و شاغل نیستم، اما در حد توان پدرم که کارمند ساده بود جهیزیه ...

خب موفق باشی انشالله

برا شما گذشته

من برا نسل بعد میگم که اگاه بشن که وظیفه ای در قبال اقایون ندارن

💖M

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه به طعنه قرار باشه زندگی کنم باید برم بمیرم دیگه

یعنی شوهرت موقع ازدواج هم خونه داشت هم عروسی گرفت هم طلا گرفت هم کل لوازم خونه رو خودش گرفت ؟شوهرت چند ساله بود موقع عروسی ؟دمش گرم چه پسر زرنگی

خب موفق باشی انشاللهبرا شما گذشتهمن برا نسل بعد میگم که اگاه بشن که وظیفه ای در قبال اقایون ندارن

اینجور نگو، این اشتباهه، من دوست ندارم خانواده دختر جهیزیه اعیانی بدن خارج از توانشون، ولی دوست دارم دخترهای امروزی خودشون هنر یا مهارت درآمد زا یاد بگیرن یا تحصیل کنن و آدم مؤثری تو زندگی باشن، اجتماعی باشن، منم تامین مخارج زندگی رو وظیفه مرد میدونم، ولی زن رو هم شریک زندگی میدونم نه سربار، اگر شاغل نیست و درآمد نداره پس باید یک جور دیگه در قبال زندگی مشترک وظیفه خودش رو انجام بده که میشه مدیریت داخل منزل و فراهم کردن آرامش خودش و دیگر اعضای خانواده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم نه جهاز داشتم نه سیسمونی همشو همسرم خرید

دوست عزیز به سری شهرها رسمشون همینه که پسر باید اسباب زندگی رو فراهم کنه .و دختر هم خانه داری کنه.

شما نه جهاز داشتی نه سیسمونی ولی آیا این صحبتها رو میکنید؟خیر

شاید خیلی بهتر بدید به همسرتون

اینجور نگو، این اشتباهه، من دوست ندارم خانواده دختر جهیزیه اعیانی بدن خارج از توانشون، ولی دوست دارم ...

منم جهاز بردم ،با اینکه تک فرزند هستم همسرم اصلا اجازه نداد خیلی چیزها رو پدر و مادرم مهیا کنن.گفت فقط اگه میخواهید محبت کنید ملزومات رو بگیرید.

تو قانون تمام حق و حقوق زن مال مرداست یک طرفه نیست؟؟؟

تو قانون اینطور نیست، در مرحله اجرا به خاطر ضعفها و نقصهای بعضاً فرهنگی و برخی هم اجرایی و قانونی اینطور میشه

مشکل نحوه اجرای قانون هست و فرهنگ عمومی درمورد خانمها

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.