جهیزیه رو مخالف نیستم چون پسرم خونه و اینا رو حل میکنه البته جهیزیه معتدل نه اینکه یخچالو تا خرخره پر کنی و تشریفات داشته باشی ولی با سیسمونی به شدت مخالفم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دقیقا برام عجیبه خونه وطلا با پسر مردم باشه جایزیه هم بیاره ، پس دختر چی ،این باشه که هیچ پسری نمی ت ...
افرین پسر مردم اول زندگی کو ش پاره شده صررش واسه جفتشونه
این زندگیه جفتسونه مگه میسه اینقدر بی تفاوت
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
نه تو شهرمون متاسفانه رسم هستوای ما گفتیم نمیدیم اول کاری
چی بگم مد که رسم جهیزیه سنگین داریم ،حتی تابلو فرش ابریشم و رانر ابریشم می دیم ، سیمسومونی رسم داریم خیلی زیاد ، ولی با سیسمونی موافق نیستم ولی جهیزیه به نظرم دختر باید بده ، پسر دست تنها که نمی تونه هم خونه بخره هم جهیزیه بده خدایی ظلمه ،خوبه شوهراتون قبول کردن
افراطو نفریط کلا بد هست چه همه چی با داماد باشه بده مسکن عروسی ماشیم جهیزیه چه واسه داماد بی عرضه که نه مسکن درستو حسابی داره نه عروسی و مراسم به بدرد بخوره گرفته کلا باید به شرایط دو طرف نگاه کرد هر کی وظیفشو انجام بده
خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
متاسفم واقعا ای کاش تجربه نمیکردی همچین چیزیوولی منت نداره که طرف برا خودش عروسی گرفته
به شعور طرف بستگی داره. شما معلومه همسرت و خانواده اش درک و فهم دارن. بعضیا خیال میکنن طرفشون باید تو همه چیز کوتاه بیاد و درک بکنه ولی نوبت خودشون که میشه هزارتا خواسته دارن
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر