2777
2789
عنوان

خانما با 6 تا دونه به چیکار میتونم انجام بدم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 52 پست
من خرد میکنم داخل قوری میریزم دم میکنم میخوریم .نصفش خشک میکنم .بقیه ش کمپوت

همونی ک خشک میکنی داخل قوری میریزی؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم واسه خورشت چطور باید تیکه اش کنم و چجوری باید فیریز کنم؟

راستش تا حالا فریز نکردم تازه درست می کنیم

هویج و به رو خلال می کنیم می پزیم

هم با مرغ هم با گوشت قلقلی درست می کنیم آلو هم می زنیم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
باشه . مرسی عزیزم

خواهش میکنم☺️

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
عزیزم لیمو ترش؟ ماندگارش چقدر تو یخچال؟

اگه شکرش رو خیلی زیاد بریزین کپک نمی زنه اما اگه دلتون نمیاد شکر زیاد بریزین دیگه همون فرداش که آب می ندازه باید مصرف بشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
با شیره انگور بزا بپزه از مزش سیر نمیشید یکم اب و کره بریز نزدیک تموم شدن ابش شیره رو اضافه کن یکم ب ...

باشه عزیزم . جدید بود برام

عزیزم آخه تعدادش کمه

تاحالادرست نکردم فکرنمیکردم کم باشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
اگه شکرش رو خیلی زیاد بریزین کپک نمی زنه اما اگه دلتون نمیاد شکر زیاد بریزین دیگه همون فرداش که آب م ...

اهااا مرسی عزیزم

تنها میوه ای که همراه سیب تو خونه ما زودی غیب میشه !!!

با سیب میپزم

به طول میکشه بپزه وقتی کامل پخت رنگش قرمز میشه با شکر سرخ میپزم مثل کمپوت خوشمزه میشه همراه دانه هاش

یا هم خورد کن خشک کن تو آبگوشت میریزن یا دمنوش

دانه ها شو اصلا دور نریز داروی گلو درده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تو میگی داره خوب شاید داره دیگه

عزیزم به دانه معروفه

دانه هاش یه حالت ژله ای دارن با آب جوش میریزی یه زله مانند بدست میاد واسه گلو عالیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم