2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زیر هجده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 45 پست
بابااون قوز بینی که به همه نمیاد مال همه که زیبا نیستمال ما ایرانیا که هیچیاون مد برای شرقیا ست برای ...

من یادمه تو اینستا پیجای چینی دماغشونو قوز دار کرده بودن اما قوزه یه برآمدگی کوچولو بود بیشتر تا قوز

نه دماغ ما ایرانیا 😐

دماغ بعضیا رسماً عقابیه نه قوز دار

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کجای کاری

😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بابااون قوز بینی که به همه نمیاد مال همه که زیبا نیستمال ما ایرانیا که هیچیاون مد برای شرقیا ست برای ...

من خودم نچرالم دماغم رو عمل نکردم ولی دماغم خیلی خوشگله همه جا دنیا هستن کسایی که بینی خودشون قشنگه

نمیدونم سرم خیلی درد میکنه امشب من یه غلطی کردم رفتم خونه مادرشوهرم اینم هی گریه میکرد آخر سرهم اعصاب همه رو خراب کرد

😑

هانیه این چه کاریه!؟

الان باید بگین بینیت خیلی قشنگ شده

چقدر قشنگ شدی و....

اعتماد به نفسشوببرین بالا نه

سرزنشش کنید

شماهم بدتر گفتی کاریه که شده🥺🙄

یعنی بدترین رفتارراداشتید بعدمیگین دلم براش میسوزه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

این میگه دماغ خودم رو میخوام هرچی باهاش حرف میزنم بی فایده است سرم درد گرفته امشب فقط گریه میکرد

دیوونس

فردا باز گریه میکنه دماغ عملی میخوام😐

بگو دو روز دیگه مدش میره

اینجوری دیگه دماغ نمیمونه برات هی ازش کم کنی هی اضافه کنی

من یادمه تو اینستا پیجای چینی دماغشونو قوز دار کرده بودن اما قوزه یه برآمدگی کوچولو بود بیشتر تا قوز ...

دقیقا

فقط بلندش میکنن نه این که قوز عقابی بندازن رو بینی

این عمل هم خیلی ساله اونورا مده فقط خبرش تازه رسیده به ما

دقیقافقط بلندش میکنن نه این که قوز عقابی بندازن رو بینیاین عمل هم خیلی ساله اونورا مده فقط خبرش تازه ...

آره من خیلی وقته تو پیجاشون میبینم