2777
2789
عنوان

بهترین تب دنیا

134 بازدید | 15 پست

بمونه به یادگار از نیمه آذر ۱۴۰۴

دیروز علایم آنفلوآنزای بنده شروع شد تا شب که تب کردم خلاصه با آه و ناله با همسرم راهی شدیم بریم درمانگاه با تاکید و خواست من با موتور رفتیمچون حالم خوب نبود حوصله ترافیک نداشتم اونجا هم هشت تا آمپول قد و نیم قد ریختن توی سرم به خورد بنده دادن خلاصه جون گرفتم من و شوهرم و موتور رفتیم صفا سیتی آخ که چه قدر خوش گذشت وای تند میرفت این دست انداز ها رو میپریدم بالا جیغ میکشیدم میخندیم یه جاهایی هم ادای اون دوتا توی تایتانیک درآوردیم دست ها باز و...بعدم رفتیم یه دل سیر باقالی داغ با ترشی خوردیم که ترشی پیشنهاد فروشنده بود با اینکه رسما گلوم داشت پاره میشد از درد ولی حال داد دلچسب ترین باقالی زندگیم بود.

به خدا که با یه موتور یه کاسه باقالی هم میشه خوش بود البته یار خوب تمام ماجراست❤️

اینم از یک نیمه شب تب آلود 👩❤️💋👨

اینجوری رفتم😭🤮

اینجوری برگشتم🤩🙏

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خوش باشی همین نگاه قشنگی که داری زندگی رو برات شیرین کرده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنی دارو ریخته بود تو سرم🤔 چیز دیگه ای نبود؟!

اره احتمالا آب شنگولی بوده

🤣

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خوش باشی همین نگاه قشنگی که داری زندگی رو برات شیرین کرده

ممنونم عزیزم همچنین

الان انقد مریضیم من و بچ ها فقط دعا کن خوب شم پسرم اب شد

خوب میشید عزیزم من همین الان صد تا صلوات به نیت سلامتی تون میفرستم

چ مهربون عزیزم قربون دلت مرسی

ممنونم عزیزم براتون فرستادم انشالله در پناه امن اهل بیت همیشه سلامت و خوشبخت باشید