2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم امسال باید حتما هدیه روز زن برام بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
واقعا ؟چقدرر نزدیکه

پنج شنبه روز تولد حضرت فاطمه هست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من شش سالشه مثلا من نمیدونم داره با باباش هماهنگ میکنه چیزی بخره😁امشب یواش به باباش میگغت طلا ب ...

پسر من پارسال پولهاشو جمع کرده بود داده بود به داداش بزرگش که برای من شمع بخره،داداشش هم نامردی نکرده بود،یه شمع کدو برام خریده بود بقیه پول بچه رو بالا کشیده بود،ولی خدا میدونه چقدر ذوق کردم،هنوز شمع رو روشن نکردم🥰

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خب ولش کن هدیه زورکی نمیچسبه

خیلیم میچسبه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

پسر من پارسال پولهاشو جمع کرده بود داده بود به داداش بزرگش که برای من شمع بخره،داداشش هم نامردی نکرد ...

منم این حسو دوست دارم و به نظرم یه بزرگتر مثل بابا باید یادشون بده و راهنمایی کنه

حالا من هرسال واسه روز پدر واسه شوهرم میخرم اما هیچ کدوم روز زن برام نمیگیرن

خواهرم وقتی خود طرف نمیخره .چندین ساله هم هی خودشو رد میکنه دیکه باید به زبون اورد .چقدر هی بیتوقع ب ...

اره خب حق داری خواهر

ولی بازم بستگی به اون آقا داره بعضی ها واقعا بلدن و خیلی کادو میخرن و سوپرایز میکنن😂

خب ولش کن هدیه زورکی نمیچسبه

ولی چرا ۱۰ ساله فقط به من زور بیاد؟

بهتر نیست بگم و به اون زور بیاد؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نمیدونم یا در آوری کنم یا نه،اخه هر بار کادو گرفته چشم بازار رو در اورده،وقتی کادوهاشو میبینم لبام م ...

مثلا چی خریده؟کنجکاو شدم

اره خب حق داری خواهر ولی بازم بستگی به اون آقا داره بعضی ها واقعا بلدن و خیلی کادو میخرن و سوپرایز م ...

دیگه وقتی یکی بلد نیس باید یادش داد

هرچند واسه ماماناشون بلدن

عزیز دلم🤣🤣🤣🤣🤣خدا حفظشون کنهپسزها خیلی با محبت و مامانی هستن🥰

ممنون ،خدا حفظ کن عزیزان شمارو🌹قبل تولدم آنقدر سوتی میده پسر کوچیکم یعنی تولد همه سوتی میده ،تازه تولد خودشم یه روز قبل کولی بازی در میاره اره چرا امروز شما بیرون نمیری چرا امروز شما کاری ندارید بیرون،شما برید بیرون من میخوام تنها باشم ،فک میکنه تولدش. و یادمون رفته فقط میخواد مارو بفرسته بیرون براش کادو بخریم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ولی چرا ۱۰ ساله فقط به من زور بیاد؟بهتر نیست بگم و به اون زور بیاد؟

خب شماهم روز مرد براش نخر

یه سری چیزا ذاتیه مثل همینکه خودشون عقلشون برسه این خانم داره صبح تا شب خونه رو جمع و حور میکنه

بچه هارو نگهداری میکنه

وقتی خودش متوجه نیست گفتن نداره حالا فرض کن مشکل مالی هم داشته باشه بهش بگو کادو هم بخر

اگرررررر بخره با تندی و پرخاشگری ممکنه اون کادو رو زهر مار زنه بکنه

ممنون ،خدا حفظ کن عزیزان شمارو🌹قبل تولدم آنقدر سوتی میده پسر کوچیکم یعنی تولد همه سوتی میده ،تازه ت ...

بچه ها اینطورن

تولد شوهرم باشه به دخترم میگم نگو بهش تا سوپرایزش کنیم

از چند روز قبلش هی بدو بدو میره اینور خونه اونور خونه باباشو میبینه ریز ریز میخنده ...باباش میپرسه چیزی شده ....میگه نه چیزی نشده

قشنگ از چهرش معلومه پنهانکاری میکنه

مثلا چی خریده؟کنجکاو شدم

فبلا لباس میخرید ،گفتم نمیخواد لباس بخری باهم بریم،الان همیشه گل گل،که همین دوسه روز پیش گفتم گل نخر دیگه عزیزم عشقم گلم،پفک بخر به جای کل،الان هر شب پفک میگیره،دلم میخواد خودمو خفه کنم،بابا من کادو نمیخوام