2777
2789
عنوان

یه روز بعد اینکه میرم حموم موهام چرب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر کیم بزنی دیگه هیچ شامپویی رو قبول نداری ، موهات تمیییییز ، برااااااق، نمیدونم چه جوریه آنی هم خ ...

داروخانه ها دارن؟

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

چرا کسی باید اعتماد کنه؟

تو این دوره زمونه 50تومن چیزی نیست

قبل از اینکه پول رو واریز کنید هرکسی که تمایل داشته باشه لینک گروه رو بهش میدم و بعد به تعداد مورد نظر

رسیدیم همه با هم پول رو واریز میکنیم

تو این دوره زمونه 50تومن چیزی نیست قبل از اینکه پول رو واریز کنید هرکسی که تمایل داشته باشه لینک گرو ...

کی گفته چیزی نیست؟

اتفاقا وقتی میگی ۵۰ تومن چیزی نیست یعنی باید شک کرد

پنجاه تومن پنجاه تومن جمع میشه

۲۰ نفر بریزن ۱تومن میشه

پول مفت دادن هزارتومنشم زیاده

کی گفته چیزی نیست؟اتفاقا وقتی میگی ۵۰ تومن چیزی نیست یعنی باید شک کردپنجاه تومن پنجاه تومن جمع میشه۲ ...

وا داخل گروه همه هستم دیگه پول رو به حساب من واریز نکنید همه بریزن حساب شما بعدش هم نگه من گفتم که 20نفر جمع بشن به اندازه پول افراد جمع که شدن دوره رو تهیه میکنیم

وا داخل گروه همه هستم دیگه پول رو به حساب من واریز نکنید همه بریزن حساب شما بعدش هم نگه من گفتم که 2 ...

یجوری میگی گروه انگار همه باهم کنار هم حضورا تو اتاقیم

یه گروهه دیگه

لفت دادن کاری نداره

در کل قرارنیست کسی به کسی اعتماد کنه

نه بقیه به من، نه ما به شما

یجوری میگی گروه انگار همه باهم کنار هم حضورا تو اتاقیمیه گروهه دیگهلفت دادن کاری ندارهدر کل قرارنیست ...

اول از همه شما که تمایل ندارید نخرید هیچ اجباری در کار نیست

دوم از همه خریدن این دوره ریسکه که نتیجه بگیریم یا نتیجه نگیریم کسایی که تمایل داشته باشن که دوره رو تهیه کنن با هم میخریم و با هم استفاده میکنیم که اگه خدای نکرده نتیجه نداد ضرر کمتری کنیم

موفق باشید

اول از همه شما که تمایل ندارید نخرید هیچ اجباری در کار نیست دوم از همه خریدن این دوره ریسکه که نتیجه ...

اولا بله من به این نوع خرید تمایل ندارم(البته اگه بشه اسمش رو گذاشت خرید)

ثانیا اینکه خرید کنی و کل محصولات به دست خودت برسه حتی اگه نتیجه نده بریزیش دور بهتر از اینه که پول بدی به یه نفر دیگه که معلوم نیست پولت کجا رفته و داره باهاش چکار میکنه و به ریش ما میخنده

من ترجیح میدم پولمو بندازم صندوق صدقه تا اینکه سادگیکنم

ثالثا درسته قصد خرید ندارم ولی میدونم کار درستی میکنم که جوابتو میدم🙂