2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم دارم کارهایی ک تو زندگیم انجام میدم درسته یا نه ولی خب کارایی بود ک انجامش دادم بهرحال و امی ...

عزیز دلم فکرتو درگیر نکن ولی هرکاری رو میخوای انجام بدی سعی کن جار نزنی و خوب بهش فکر کنی و اینکه هر آدمی اشتباه میکنه اگه کاری انجام دادی که اشتباه بوده خودتو سرزنش نکن فقط فقط دیدت رو نسبت به اون اشتباه تغییر بده به چشم تجربه و درس گرفتن نگاه کن و دیگه تکرارش نکن❤

همون موقع شکستگی بینی رو کجا میبردم؟ دکتر متخصص میخواد ده جا زنگ زدم وقت ندادن با گریه از یکیشون وقت ...

آخه شما از کجا میدونی شکسته باید ببری پیش دکتر نگاه بندازن اگه خونریزی چیزی کرده باند ببندن

🫡"sarbaz"

من هستم فقط خیلی نگران پسرمم امروز بینیش ضربه خورده میشه لعا کنید نشکسته باشه

اخی عزیزم بلا به دور انشالله که نشکسته امیدوارم هرچه زودتر سلامتیشو به دست بیاره بد به دلت راه نده فداتشم

همون موقع شکستگی بینی رو کجا میبردم؟ دکتر متخصص میخواد ده جا زنگ زدم وقت ندادن با گریه از یکیشون وقت ...

عزیزم شما نزدیک ترین دکتر شبانه روزی هم همین الان ببر بنظرم حداقل یکم بهش رسیدگی میکنن حداقل تا فردا که ببرینش یه جای بهتر

ترسیدم ببرم راستش گفتم کسی تخصص نداشته باشه دست بزنه به بینیش بدتر کنه😔

میدونم عزیزم طبیعیه که بترسی بلخره یه مادری پاره ی تنت داره جلو چشمات درد میکشه حق داری که ناراحت و شوکه بشی ولی خونسردی خودتو حفظ کن بچه ببینه یکی از خودش بیشتر ترسیده نمیتونه اروم شه پس قوی باش به این فک کن که خداروشکر از این بدتر نشده و انشالله خیلی زود خوب میشه